Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Lyoness

Lyoness

Se mi zdi, da je Lyoness Cashback kar poniknil, čeprav se širijo oz. dobivajo nove ponudnike.
Imela sem jo pred letom, a jo nisem koristila, ker se mi ni dalo dvigovati gotovine,ter nato kupiti OMV , Spar darilnih bonov…Popusti so majhni, sploh sedaj, ko vsakdo takoj ponudi najmanj 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popusta.
Kakšno pa je vaše mnenje, ali to kaj koristite ?

Jaz jo uporabljam in koristim tam kjer imajo cash back, bonov pa ne kupujem, ker mi je malo brezveze hodit kupovat bone.

Drugače mi je čisto ok, me nič ne stane če jo imam, dobim pa nekaj malega nazaj oz. več kot bi sicer.

… kupujem … bone namreč; in sicer za Spar, Muller in OMW, grem v en lokal, kjer jih prodajajo, spijem tačas kavo, plačam bone in grem; imam vse hvalabogu pred nosom; vse te trgovine in lokal, kjer prodajajo bone!

To je bullshit. In lyoness mafija z njimi.

jaz pa uporabljam Lyoness kartico redno na OMV-ju, merkurju,…. pač v trgovinah ki sem jih tako in tako že prej obiskoval. Bone si naročam preko spleta. Meni se zdi odlično kajti mesečno mi na potrošnjo ki jo imam prinese cca. 20€. Če je nebi uporabljal 20€ nebi dobil.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close