Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek lupinica cena

lupinica cena

Gledam za rabljeno lupinico in so cene od 10-25€ pa od 70€ naprej, zdej, a so tiste za 10€, 15€ vseeno ok, ok, pa pustimo malo denarja malo muzike, res me zanima, saj se lupinica potrebuje samo 10, 11 mesecev. Al so vseeno razlike, npr. v udobju, obliki,… Kaj bi pa vas prepričalo?

Dražje so verjetno isofix, kar ti močno olajša delo.
Nelateri otroci se zelo neradi vozijo v lupinici, mi mso jo že pri 7. mesecu opustili

Jaz sem pred 4 leti kupila preko bolhe rabljeno maxi cosi lupinico za 20€ in sem jo kasneje prodala tudi za 20€. Eno sem pa dobila podarjeno. Obe so bile ok.

Se pravi ni se treba stegnit za več denarja tudi za 20€ je ok.

Odvisno koliko vam je do tega, da se otrok vozi v varni lupinici. Poceni lupinice so ponavadi starejše, vsi vemo kako se obnaša stara plastika? In tudi različne lupinice so različno udobne,.. jaz na vašem mestu ne bi šparala, saj se gre konec koncev le za varnost vašega otroka. Raje mu kupite rabljene oblekice in voziček, kot pa sedež.

Uf, jaz prodajam na bolhi odlične stvari po smešnih cenah, če res mislite, da so stvari zato zanič, bom pa dvignila cene :-)))

če tole leti name, nisem mnenja da je poceni slabo in drago dobro. Sama se zanašam na preverjene teste avtosedežev in kupim tistega ki je ocenjen po varnosti najbolje, in ne tistega ki je najdražji. V današnji dobi tehnologije pa to res ni težko, saj imamo vse uporabne informacije dostopne.

če tole leti name, nisem mnenja da je poceni slabo in drago dobro. Sama se zanašam na preverjene teste avtosedežev in kupim tistega ki je ocenjen po varnosti najbolje, in ne tistega ki je najdražji. V današnji dobi tehnologije pa to res ni težko, saj imamo vse uporabne informacije dostopne.[/quote]
Potem verjetno ves, da je npr. Nania lupinica n zadnjih testih dosegla dobre rezultate. Pravaprav celo boljse od Maxi cosijeve Pebble.:-)
Tudi rabljene lupinice so cisto ok, glej samo, da je cim novejsa.

če tole leti name, nisem mnenja da je poceni slabo in drago dobro. Sama se zanašam na preverjene teste avtosedežev in kupim tistega ki je ocenjen po varnosti najbolje, in ne tistega ki je najdražji. V današnji dobi tehnologije pa to res ni težko, saj imamo vse uporabne informacije dostopne.[/quote]
Potem verjetno ves, da je npr. Nania lupinica n zadnjih testih dosegla dobre rezultate. Pravaprav celo boljse od Maxi cosijeve Pebble.:-)
Tudi rabljene lupinice so cisto ok, glej samo, da je cim novejsa.[/quote]

ne vem na katere teste vi prisegate, samo po ADAC-u je Nania slabša od Maxi cosi, sicer pa presenetljivo dobro se je res uvrstila, samo glede na udobje se pa Nania ne more kosati z boljšimi znamkami (Romer, Maxi cosi,…)
Sicer pa nima veze, vsak kupi kar se njemu zdi dobro.

Tudi rabljene lupinice so cisto ok, glej samo, da je cim novejsa.[/quote]

ne vem na katere teste vi prisegate, samo po ADAC-u je Nania slabša od Maxi cosi, sicer pa presenetljivo dobro se je res uvrstila, samo glede na udobje se pa Nania ne more kosati z boljšimi znamkami (Romer, Maxi cosi,…)
Sicer pa nima veze, vsak kupi kar se njemu zdi dobro.[/quote]
Gledava enake, samo s to razliko, da jaz primerjam primerljivo – torej lupinice brez isofix pritrjevanja. Gledam pa tisto, kar je bistveno – oceno varnosti!
http://www.oeamtc.at/portal/maxi-cosi-pebble+2500+1603073
ini
http://www.oeamtc.at/portal/nania-beone-sp-luxe+2500+1614965
Se ti res zdi, da je tista razlika v ceni upravičena? Meni v tem primeru nikakor ne.
Sicer pa je še vedno tako, da ti ti testi ne pomagajo nič, če avtosedeža ne uporabljaš pravilno (kar pa je glavni problem in šibka točka celotne varnosti).
Skratka – tudi lupinice, ki imajo sicer slab sloves, so lahko dobre. Verjamem, da je npr. blago boljše pri kakšni Recaro lupinici, pa da ima kakšno zadevo bolje rešeno kakšna druga znamka, samo še vedno opravlja tudi Nania svojo nalogo prav dobro. Roemer klasično blago ali pa Maxi Cosi pa ni ne vem kaj (preverjeno in stestirano). Otrok se bo potil v vseh lupinicah, zato je podloga nujna.
Vsekakor pa avtorju priporočam nakup rabljene, čim novejše lupinice, ki je npr. dovolj velika. Če je otrok malo večji oz. nestandarden, lahko hitro prideš do problema, ko mu lupinica ni več ok (pritrdišče ramenskih pasov je pod rameni npr., glava gleda preko, lupinica je preozka za otroka, ki ni oblečen v bundo npr.), ni pa še za sedež naslednje skupine. Tu pač potem pride v poštev sedež 0-18 kg, kjer je otrok še nekaj časa lahko obrnjen v nasprotni smer. Spodaj je ena nemška stran, kjer so premerili nekaj lupinic (žal pa niso izmerjene najnovejše):
http://www.kvw-mhm.de/autokindersitze/babyschalen/babyschalen-vergleich.html

Skratka – avtor teme, poišči rabljeno, čim novejšo lupinico, preglej, če je kje videti kakšna poškodba, pa je. 99{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} jih vendarle ni bilo udeleženih v kakšni nesreči. Poškodbe na lupinicah pa so posledica malomarnosti – to pa se tudi vidi. Če pa bo otrok hitro prerasel lupinico, pa boste kupili drug sedež. Glede praktičnosti (seveda tudi varnosti) pa bi vsekakor priporočala
lupinico z isofix podstavkom oz. vsaj z bazo, ki se pritrdi v avto z avtomobilskim pasom. Na bolhi vidim, da jih je kar nekaj Peg Perego, ali pa npr. tale podstavek(ni isofix):
http://www.bolha.com/igrace-otroska-oprema/otroska-oprema/otroski-avtosedezi/od-0-do-13-kg/prodam-easybase-podstavek-za-lupinco-1296274136.html?aclct=1418387380
in potem še eno čim novejšo lupinico.

Še to – če pa ne nameravate imeti isofix ali kakšnega drugega podstavka, pa je nova lahko dobra izbira Nania/Osann BeOne.

prednisone 20mg by mail order prednisone 50 mg prices prednisone online paypal
https://prednisonet.com prednisone 475
prednisone medication buy prednisone online australia price of prednisone 5mg

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close