LUNOS PREZRAČEVANJE
Razmišljal sem o prezračevanju LUNOS pa mi je sosed dejal da se nikoli več ne bi odločil za tako drago investicijo, ker: sistem zelo počasi- prepočasi zamenja zrak, npr. po kosilu ko je vse ozračje polno vonjav od kosila prezračevanje traja nekaj ur, če odpreš okna in vrata je 5 minut dovolj, LUNOS 5 ur. Poleg tega med kuhanjem kosila se vonjave širijo v vse prostore, saj ventilatorji vlečejo na vse strani in premešajo zrak iz kuhinje v spalnico, dnevno sobo, mislim… pravi da je to katastrofa, da ga na to sploh niso opozorili
kakšne izkušnje imate drugi
Davek na budale.
Podobno k mikrovent.
In kar be še takih buč.
Pred 10mi leti, k smo študirali za zamenjavo oken, so bile že te cvetke…”Mikrovent” sem mel že pri starih oknih, čemu potem metati gnar stran, če loh popenzlamo in obnovimo obstoječa okna, ki imajo ta “mikrovent” pridobljen pač z leti….
Ja, prezrači, dnar pa investiraj v npr. kuhno, vrtno garnituro nova garažna vrata…
meni se čudno zdi, da EKO SKLAD sploh povrne del +denarja za to investicijo, saj ne deluje tako kot lažejo da deluje. A so sploh na EKO SLADU preverili pri ljudeh, kako se obnaša. Namreč EKO SSKLAD ima informacije, da ljudem ni potrebno odpirati okna in posledično ker ima naprava vgrajen rekuperator ki zadržuje toploto zaradi tega prihranek pri ogrevanju, vendar to ni res, ljudje povedo, še vsakega ki sem vprašal ali ne odpira več oken, mi pove da to sploh ni mogoče, če želiš prezračiti moraš odpreti ne samo okna tdu vrata, da narediš prepih. Poleg tega se skoraj vsi pritožujejo da v času kuhanja, morajo izklopiti vse na preve LUNOSA, ker sicer nosi vonjave v prav vse prostore in je cela hiša po čebuli. Res so LUNOSI brez veze.
Forum je zaprt za komentiranje.