Lunette menstrualna skodelica
Zdravo vsem!
Tukaj ena, ki je sprobala že slovensko Lali Cup pa mi ni ustrezala (vnetja sem dobila). Sem edina? Potem sem poskusila z znamko Intimina, ker sem zasledila, da imajo poleg vseh menstrualnih skodelic, k takšn, ki je namenjena začetnicam (Lily Cup One) Vse brez problema. Kupila sem jo pa pri Kunapipi – edina slovenska spletna trgovina, ki prodaja Intimina izdelke se mi zdi. Sem pa videla, da ponujajo skodelice tudi za nezačetnice in za tiste z višjim materničnim vratom pa tudi en menstrualni disk, ki ga lahko nosiš kot menstrualno skodelico (in jo brez problema pustiš notri tudi med spolnim odnosom)…Uglaunem, poglejte še malo same, sama pa vam lahko priporočam Intimina skodelice:)
Ej hudo res men je prou hudo vidit oz. “spoznat” osebo k ma od Intimine pa da je kupla prek kunapipi. Se mi zdi da premal ljudi ve za njih. Sama imam Lily Cup Compact in je super zadevca res, sploh so me navdušč pa prvabl k tok hudo opišejo vse kaj morš mirkat pr nakupu pa velik člankov majo na to temo kako čistit pa vsee res uglaunem prečekirite ker so res hude skodelce. Majo pa tud skodelo k j maš lhk med spolnim odnosom! Pa ne ne taka navadna skodelca, pač prečekirite si res hude stvari majo ženskam namenjene teme!
Lunete,mi je bila ok, naslednjic sem kupila lalicup ki mi je bila se boljsa. Ne vem zakaj, mogoce je malo mehkejsa…meni je udobnejsa.
Tudi moja ginekologinja pravi da ni pomislekov in strahov in da jo priporoca.
Jaz jo ne menjam za nic na svetu, koliko manj smeti, smradu, vlage, dlje casa mi zdrzi kot vlozek, nobene packarije in strahu da smrdis. Meni je top, tiste ki pa niste preizkusile in brez izkusenj govorite neke neumnosti pa…uzivajte se naprej v tisti vlagi, packariji, smradu, ko se par ur kuhate v krvavem vlozku…pa penis nujno prekuhati in se razkuziti.
Jaz pa bom se naprej,kot nekatere predhodnice, zadovoljno uporabljala skodelico in imela to packarijo 2 cm prej lepo skladisceno v skodelici in jo odlila ko bom lahko. Veliko bolj higienicno, ampak ve ze veste ?
Pa lep dan
Ojla. Pišem kar tu, da ne odpiram nove teme. Zasledila sem tale menstrualni disk
Zanima me vaše mnenje ali za skodelice, kako je s tem?
Je to primerno za uporabo za nas, ki še nismo imeli spolnih odnosov?
Forum je zaprt za komentiranje.