Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Luna vas trka

Luna vas trka

Majke mi

Še 2 dni pa se boste umiril.

Se vidi iz naših komentarjev, da smo čisto out. Jutri je ane? Polna al prazna?

Sreda, 21:16, polna.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Dons pa bo…tresk, bum:)).

Se 12 ur. Vas ze kaj premetava?

Itak…mene 14 dni prej in pol:)). Začaran krog, ti rečem:).

1. luna sveti
2. posebne (bolnike) pa tudi nosi

Lepo da se najdes v tem omfg.

Se kdo posti 24ur za casa polne lune?

Moja sestra že vrsto let (z občasnimi premori sicer, ampak ja), jaz pa samo, če sem na polno luno doma, ker če letam naokoli in sem v stiku z ljudmi, najraje nisem tečna. Pardon, lačna. 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Lepo, da priznaš 😉 No, sicer se je pa danapnja polna luna začela danes zvečer, tako da pol diete praktično prespiš 😀

No, mene je nekdo pred spanjem uspel pošteno razpičkat, to bom spet mela velik od spanca …

Čakam gosta, ki okoli treh, pol štirih pripotuje v LJ, tako da bom še nekaj časa pokonci. In ko bom postregla s hrano, je tudi ne bom samo gledala. 🙂 Saj ni panike; tudi izven polnih lun si na vsake toliko privoščim post, sploh po kakšnih piknikih…

Kako bi šele bilo, če bi luno zamenjali s kakim drugim planetom? 😉

http://www.iflscience.com/space/replacing-moon-other-planets

Potem bi hujšanje za en dan zaleglo za celo leto…. bi te kar oželo… 😉 :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close