lumparije
A si me najdla!
Sem jo glih eno ušpičla.. enmu bivšmu (še) cepcu..
“Hotel in restavracija …., vabi Vas in Vašo/ega Valentino/a na večerjo in ples, ki bo jutri, 14.februarja s pričetkom ob 19.uri. Ob izbrani pijači in jedači bo trajal zur vse do jutranjih ur. S tem SMS-om, lahko uveljavljate 10% popust. Vljudno vabljeni!”
A kdaj sem se zadnjič smejala? Dons!
Včeraj je ena varovalka šla, jest pa, sama svoj mojster, sem jo šla zamenjat; pa ne samo to, še druge sem preverla. Rezultat? Pol stvari (skrinja, centralna, TV, precej luči,…) v bajti ni več delalo. Na srečo sem končno le dobila enga štromarja, (ki je imel slučajno dopust, zato je utegnil), da je pogledal zadevo. In…kva(?!)…varovalke sem narobe obrnila, glupa baba, hehehe!
Spomnem se Ježka, ki je nekoč rekel, da v trgovini nikoli ni upal vprašati prodajalke, koliko kakšna stvar stane, ker se mu je zdelo, da bi mu rekla:”Ja, fantek, saj tako nimaš dnarja…”
No, jest sem glih en tak kaliber. Stara tolk, da bi bla lahko sama seb mama, pa tak otrok!
Joj, jst sem po mojem največji hudič… Npr. Zavezala eni v osnovni šoli vezalke za katerder, da je padla po onih stopnicah dol… Eni sem dala telefonsko od bivšega, pa sem vedla, da mu ne bo všeč. napisala en spis, zarad katerga so skor ebga učitelja iz šole vrgli. Bežala pred policaji z motorjem, zbežala iz hotela na maturantskem, na treningu zapral katrateiste v garderobo, da so mogli vdret ven… Pa če mač mač mor… Pa sem mela vzorno vedenje :))
Pa danes sem pobegnila kolegu iz avta, ko je zaspal, pa sem šla s taksijem, sam ne vem če je blo to najbolj pametno ga kr pustit tam… Nisem ga mogla nikakor zbudit, sam si je sam kriv, kaj pa kadi marihuano, pacek… V glavnem, ko se zbudi (upam), mu itak ne bo nič jasno.
Forum je zaprt za komentiranje.