Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija luknjica za slušalke premajhna

luknjica za slušalke premajhna

Živjo,
vidim, da ste tule kar aktivni, pa bom kar vas prosila za nasvet.
Danes sem za darilo otroku kupila mp3 player v akciji, pa sem hotela sprobat, če vse dela OK.
Player je že v redu, le luknjico za slušalke ima tamalo.. kamor pašejo original slušalke, druge domače, ki jih imamo kar precej, pa ne 🙁
Se da dobit kak vmesnik, ali naj jutri zadevo hitro nesem nazaj v trgovino in zamenjam, saj me prodajalec ni opozoril na to podrobnost? Gre pa za Hyundai-jev player.
Za nasvet se že vnaprej zahvaljujem.
Lep pozdravček

hja, kaj je sedaj zate mala luknjica – ??

mp3 ključki/predvajalniki imajo načeloma vsi enako vtičnico za slušalke.
pa saj ste slušalke dobili poleg ali ne ???

se pa seveda dobi tudi vmesnik, samo poglej, da ni dražji kot same
slušalke ?

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

V trgovinah z to kramo (npr. BigBang, ….) imajo vse sorte konverterje. Ker imate očitno doma same hude slušalke z debelo banano, potrebujete konverter na ta ozko luknjico. Pričakujte investicijo do nekako 500 SIT.
Upam, da se ne motim in da je stanje res tako…

Klemenxx hvala :)))
ja, res je majhna luknjica :)))
v paketu jasno da so slušalke, le da meni te zadevice, ki bingljajo na žičkah, nočejo pa nočejo stat v ušesih. In sem hotela zdele zvečer na skrivaj sprobat z mojimi drugimi slušalkami, ki jih npr. uporabljam na PCu, pa na drugem MP3 playerju, pa tko lepo se držijo ušes in kar nekaj časa je trajalo, da sem jih našla… Pa zlomek ne gre not tam, kjer so original slušalke. :))) Saj se vidi, da je original manjši.
Verjetno bo ostalo pri tem, da zdaj je kar je, saj sicer mi je ta škatlica všeč in upam, da bo otroku tudi. Kaj pa hodim sama kupovat te reči ;(((
Bom morala kar požret še tale dodaten strošek:) da se le dobi nastavek.
Lp,

otroku bo že všeč ne skrbi. Sicer pa velike slušalke – velike škatle,
majhne slušalke – majhne škatle :))

če ne si pa kupi sofisticirane hi-tech škatle in bluetooth slušalke pa bo..

no ja kompromis je itaq vedno zdrav..

lp

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close