Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Luknjanje ušes Lj, Domžale, Kamnik

Luknjanje ušes Lj, Domžale, Kamnik

Kje ste dali vašim punčkam preluknjati ušesa? Ljubljana, Domžale, Kamnik

NE LUKNJAJ UŠES svoji punčki!!!

luknjanje ušes je zastarelo. poglej skor vse babe majo nluknjane ušesa. koliko jih pa dejansko nosi uhane? bolj malo!!!!

Pri Šternu v kamnik…samo da so jih fantu…

Kdo vam daje pravico, da luknjate ušeska svojim otrokom?? So vaše igrače?

V mečicah je tudi nekaj akopunkturnih točk (jaz ne dam veliko na to) vseeno pa bi počakala, da se otrok, ko odraste, sam odloči!

Al pri 15ih se ti zdi, da je bil dost star al bi mogu počakat do 35leta, da mu mamica dovoli?

Zdej bo imel menda še tattoo, da boste imele vsaj zakaj u luft za skakat. kaj zaboga se obremenjujete z drugim folkom?

Ne lapaj!

Vsekakor pa pri 12, 15-ih letih že malo vplivaš, svetuješ…..aneda? In mu prepoveš luknjanje jezika, pa obrvi, pa popka….!! Pa tudi uhljev!

Če si bo sam – si bo sam kriv! Ne moreš pa bitjecu staremu 2, 3 leta, nooo!

Joj, ste pametne. Sama zeli, stara je 7 let in nikakor ni to moja zelja.

Kupi ji uhane za pripet….pa bo videla, kako je to fino pri športu….pa kako je moteče….

7 letnica nima kaj za blebetat (lahko ji pa poveš, da fuuuuuuul boli, da imajo uhane samo afne in stare kokodajse) ….in naj kar še malo počaka! Vse ob svojem času!

Jaz imam 26 let in nimam prešpikanih ušes! HVALA mami!

Kamnik Qlandija, zlatarna Celje-Domzale Mercator center zlatarna Celje…..

s pistolo je najbolj precizno ker pod kotom 90 stopinj vstavi uhan, ker z iglo lahko zamakne in pitem kasneje viseci uhani grdo strlijo stran od uses.

Nasa jih je sama zalela imeti pri 9-ih.

luknanje s pištolo je zastarelo ker na silo pribije uhan v uho…če se ze odločate za telesne modifikacije otrok naj to naredi profi z iglo.
pa tut…zakaj pa ravno v uho in ne raje v ustnico?

O bed… kok ste eni ljudje bolniki nooo… Sej vas ni vprašala po vašem mnenju o prebadanju ušes, ampak samo za lokacijo!!!
Ne vem no… eni res pametujete za vse stvari katere se vas tudi slučajno ne tičejo! Pametni na kubik! Pojdite v politiko, ma bo svet pol še lepši… ha ha

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close