Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Luknanje ušes

Luknanje ušes

Kam v Domzalah, Kamniku peljati punčko na preluknanje ušes? Zelim nekoga, ki kvalitetno in dobro opravi delo.

Vsak kozmetični salon po moje, ki se jih v Domžalah kar tare.
To je res neka znanost, ja, luknjanje ušes, je treba bit previden pri izbiri pravega strokovnjaka 😉

Ja res, ko govorimo o svojem telesu res ni pomembno, kdo nam kaj dela. Tudi ce so luknje ne ravno na sredini in to za celo zivljenje, res ni pomembno. Ne vsem, enim pa in vesel sem, da je tako. Na zadnje sem se zamislil pri zobozdravnici, ko se je zacudila, ker sem ji rekel, da mi ni problem doplacati par deset evrov za bolj kvalitetno plombo. Pojasnila je, da si eni raje zvrtajo luknjo v koleno. Se dobro, da jih na parkiriscu caka avto za vec deset tisoc evrov, za katerega vsak mesec odstejejo vec sto evrov za vzdrzevanje in skrbno izbirajo serviserja zanj. Kdo jim bo pa naredil luknje v uho, ki jih bodo imeli celo zivljenje pa res ni pomembno…

Koliko je pa punčka stara, meni je tako smešno ko vidim res kakšne punčke 3 leta stare in imajo že uhane…ne no.
Če si punčka to želi potem v redu, drugače pa nikakor ne.

Daj no daj, kot da je luknjanje ušes kakšna posebna znanost. Vsaka kozmetičarka zna to naredit. In to je res malo mimo primerjat z delom zobozdravnika. Jaz sem si nekoč davno sama preluknjala ušesa. Če verjameš ali ne, luknjice so čisto na sredini.
Pa spet posploševanje, kako vsi, ki nimajo denarja za privat zobarje, vozijo avte za nekaj deset tisoč evrov… Ja ziher!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close