Luka je en otročji preserator
Anonimno853, 10.08.2025 ob 15:56
.24ur.com/sport/kosarka/kdo-za-vraga-je-doncicu-onemogocil-hiter-odhod-iz-stozic.html
Je to dedec ali otrok? Ko imajo otroci denar…
Klinc, vsak po svojih zmoznostih, jaz zbiram mini replike avtomobilckov, kar je v mojem financnem dometu, on pa avtocke v naravni velikosti.
Ce se pa ze gremo, ta preserator hodi na pocitnice na Krk, Slovenceljnem je pa ta destinacija za socialkarje in hodijo najmanj v Grcijo.
vsak po svoje, 10.08.2025 ob 16:10
Klinc, vsak po svojih zmoznostih, jaz zbiram mini replike avtomobilckov, kar je v mojem financnem dometu, on pa avtocke v naravni velikosti.
Ce se pa ze gremo, ta preserator hodi na pocitnice na Krk, Slovenceljnem je pa ta destinacija za socialkarje in hodijo najmanj v Grcijo.
Na Krka hodi samo zato, ker obuja spomine na svoje otroštvo in ker ima ram bando, da z njimi žurira. Lahko bi šel na dopust kamorkoli in za eno nočitev v luksuznem hotelu plačal 15.000 € ali več.
madona kaj ste zajebani no, Luka je faca, celo življenje že meče na koš, to je njegov hobi, če pa butasti američani za to plačajo milijone- PA JA- FINO A NE, naj bodo butasti in plačujejo on se jim pa smeje. Luka uživa ko igra, to se mu vidi kako samo uživa, ja res imate prav je kor otrok, ampak je vedno bolj tudi biznis man in obrača denar za starost. Slovenska košarka je pa zaradi njega in Dragiča zelo prepoznavna. Vas jezi, ja razumem da vas jezi, ampak naj vas ne, radi imejte Luko, saj je za Slovenijo naredil ohoho več kot vi posamezniki skupaj ki tukaj udrihate čez njega. Tudi denarja je že nekaj potalal med Slovence, sploh pa Dragič – gradi igrišča za mularijo, da ne buljo skoz v telefon, tud Luka bo dal brez skrbi za mularijo bo ziher kaj dal, je pa tudi že dal. Pa mu ne bi bilo treba zakaj le. ljudje- pomirite se imejte radi Luko, je fajn dečko
Večina bogatašev ima doma v garažah lepo zbirko avtomobilov. Pa še kakšen helikopter in letalo. Pa nepremičnine, celo otoke kupujejo. Milijonarji – športniki, igralci, pevci, biznismeni, bankirji, odvetniki…. si to lahko privoščijo. To ni nič posebnega. Ko imaš toliko milijonov sigurno ne boš imel samo en drag avto in ga doma glancal in “šparal”?! Nevoščljivost vam megli um.
Forum je zaprt za komentiranje.