Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Luka Dončić

Luka Dončić

24ur.com/sport/kosarka/dallas-znova-povsem-odvisen-od-doncica-brez-njegove-pomoci-dosegli-le-sest-kosev.html

Poslovenjeno govedo in bečki konjušar “Castrum”:

“Kolikor jaz vem, Sašova mama ni Srbkinja.”

Kolikor je meni znano je Mirjan Poterbin poslovenjena Španka in nima nobene zveze s slovenskim narodom. Priimek POTERBINOS je zelo pogost v Španiji in med Španci.

Poslovenjeno govedo in bečki konjušar “Castrum”:

“Kljukec 1, 2 in 3! Takole to gre: Spoštujem tistega, ki spoštuje družbo, okolje in državo v kateri živi. Nikoli nisem in ne bom spoštoval tistih, ki se “duvajo” z nekim drugačnim poreklom, pa čeprav so bili  2x v življenju. Luka vedno poudarja da je Slovenec. Luka je ob vsaki priložnosti zavit v slovensko zastavo. Luka je vedno na glas povedal od kod prihaja in ni puščal dvomov o svoji pripadnosti. Ja, oče Luke Dončića je pol Srb, torej je Luka 1/4 Srb, če želimo pikolovsko in “južnaško patetično” šteti krvna zrnca… Predvsem pa, Luka je lepo vzgojen mlad fant,  ki je lahko staršema, starim staršem samo v ponos.”

A slovenski narod sploh obstaja? Maribor, Ptuj, Celje, Koper, Istra, Portorož  so pred Drugo svetovno vojno imeli nemško oziroma italijansko absolutno večinsko prepivalstvo. Luka Dončić je 1/2 Španec, 1/2 Srb. Njegova mama Mirjam Poterbin je poslovenjena Španka. Luka nima niti enega odstotka slovenske krvi. POTERBINOS je španski priimek. Goran Dragić je 1/2 Slovenec, 1/2 Srb. Ivo Daneu pa je bil oziroma je poslovenjeni Nemec iz Maribora kar se da iz njegovega priimka več kot očitno zaključiti.

Meni se pa zdi Luka čist preveč nafilan z egotom in agresiven, kar kriči z odprtimi usti, ker misli da je “in”. Nič ne rečem, da ne igra dobro, dobro meče, ni kaj, a mu ta balkanski dnk malo dela problemčke na parketu 🙂 na levi roki ima porisano – iluminati trikotnik, kar meni vse pove. Kot pa je meni znano pa je mati Mirjam hodila na gostinsko šolo na Fužinah.

o joj no, moja babica se je pisala Potrbin. Čisto slovensko je.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close