Luka Dončić
Poslovenjeno govedo in bečki konjušar “Castrum”:
“Kljukec 1, 2 in 3! Takole to gre: Spoštujem tistega, ki spoštuje družbo, okolje in državo v kateri živi. Nikoli nisem in ne bom spoštoval tistih, ki se “duvajo” z nekim drugačnim poreklom, pa čeprav so bili 2x v življenju. Luka vedno poudarja da je Slovenec. Luka je ob vsaki priložnosti zavit v slovensko zastavo. Luka je vedno na glas povedal od kod prihaja in ni puščal dvomov o svoji pripadnosti. Ja, oče Luke Dončića je pol Srb, torej je Luka 1/4 Srb, če želimo pikolovsko in “južnaško patetično” šteti krvna zrnca… Predvsem pa, Luka je lepo vzgojen mlad fant, ki je lahko staršema, starim staršem samo v ponos.”
A slovenski narod sploh obstaja? Maribor, Ptuj, Celje, Koper, Istra, Portorož so pred Drugo svetovno vojno imeli nemško oziroma italijansko absolutno večinsko prepivalstvo. Luka Dončić je 1/2 Španec, 1/2 Srb. Njegova mama Mirjam Poterbin je poslovenjena Španka. Luka nima niti enega odstotka slovenske krvi. POTERBINOS je španski priimek. Goran Dragić je 1/2 Slovenec, 1/2 Srb. Ivo Daneu pa je bil oziroma je poslovenjeni Nemec iz Maribora kar se da iz njegovega priimka več kot očitno zaključiti.
-
Meni se pa zdi Luka čist preveč nafilan z egotom in agresiven, kar kriči z odprtimi usti, ker misli da je “in”. Nič ne rečem, da ne igra dobro, dobro meče, ni kaj, a mu ta balkanski dnk malo dela problemčke na parketu 🙂 na levi roki ima porisano – iluminati trikotnik, kar meni vse pove. Kot pa je meni znano pa je mati Mirjam hodila na gostinsko šolo na Fužinah.
Forum je zaprt za komentiranje.