Ludi, Darwin, Robi in ostali antivaxx boste vsi dobili veliko šprico
Vsi vi antivaxxerji boste prejeli slej ali prej veliko šprico v telo. Vsebovala bo močno raztopino tetra nano kloro 7 vodikovega grafen oktanskega petrol di dušikovega jodidovega bromidovega klamidija sintaksiranega na dvaindvajset petrol butan plutonijevega 5G radona prevlečenega z kalijevimi tetra – 8 – pentolnanoksoalnegateoraolonegapetolnanoksida.
Nč bat. Vseeno smo bili kavalirji in vam prepustili prvo mesto, da se našpricate in navaksirate do fundamenta.
Mene sam zanima, če je imel še kak Monsanto kake veze vmes, da nam nau treba po solato, krompir pa korenje kam na tržnico ali v trgovino hoditi ampak vam bo vse to kar iz glave raslo pa da tam požanjemo.
Slama vam pa že sedaj vn buta
darwindarko, 18.12.2021 ob 18:32
Nč bat. Vseeno smo bili kavalirji in vam prepustili prvo mesto, da se našpricate in navaksirate do fundamenta.
Mene sam zanima, če je imel še kak Monsanto kake veze vmes, da nam nau treba po solato, krompir pa korenje kam na tržnico ali v trgovino hoditi ampak vam bo vse to kar iz glave raslo pa da tam požanjemo.
Slama vam pa že sedaj vn buta
Tebe bi blo res treba piknat fuuuuuuuuuuuuul z največjo iglo, da bi nehalo lapat o nebulozah. Pa Monsanto bi moralo pisat na injekciji, da bi vedel kakšen substrat prejemaš.
mater no mater, 18.12.2021 ob 18:36
Tebe bi blo res treba piknat fuuuuuuuuuuuuul z največjo iglo, da bi nehalo lapat o nebulozah. Pa Monsanto bi moralo pisat na injekciji, da bi vedel kakšen substrat prejemaš.
Se boste bolj mogl potrudt al pa seb omogočit kar si za druge želite. Torej ne bodite skromni in predlagajte vladi da vam vbrizga cepec cepivo kar z igla hidrantom.
Evo me ni en popoldan, pa že vojna ? ljudje nehajte izzivat in provocirat! Vsak ima možnost odkrit resnico, brez žaljenja. Vsak. Kdo ima prav, se bo zelo kmalu vedelo, veliko je že zdaj znanega in odkritega. Glede cepiv pa sem tudi na tem forumu prebrala izjave ljudi, ki jim je žal, da so se cepili in da spoznavajo, da je vse zgolj v nadzoru in denarju. Ampak življenje je vseeno lepo ….. ?️❄️⛄?
Forum je zaprt za komentiranje.