Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem luči pri fordu?

luči pri fordu?

Imam ford focus karavan in kar naprej pregorevajo sprednje luči. A imam samo jaz tako smolo? Še pri nobenem avtu do sedaj ni bilo kaj takega. Pri fiesti pa nikoli. A ima še kdo takšne probleme? Doma zelo težko to zamenjaš, ker je zakomplicirano, posebno leva. Zato smo kar naprej na servisu. Kaj naj storim?

LP

zamenjaj avto:)))) hecam se,…imam nov model fieste, v letu 2x šla leva luč..da jo je pa komplicirano zamenjat se pa strinjam:S

Tudi pri našem FF karavanu kar naprej crkujejo luči 🙁
Na servisu so mi razlagali, da je kao elektrika premočna in da je boljše, če zamenjam obe luči naenkrat. No ja, mogoče.
Je pa to edina napaka pri njem.

Ej, pri nas isto na istem avtu:)))) Smo jezni, še posebej mož, ko se vsakič muči z menjavo teh presnetih žarnic…. Ampak smo pa zadovoljni z avtom in če je samo to, ni panike. Moj mož je že prišel v prakso in ima takoj menjane žarnice:))))

Zanimivo … tudi mi imamo focusa (karavan) in v 4 letih je šla ena žarnica (levo spredaj, kratka luč). Drugega pa nič, zgleda da je potrebno imeti tudi malce sreče pri nakupu.

No še eni “sotrpini”. Tudi nam redno crkujejo sprednje luči, s to razliko da naš ni caravan.
Ampak kot je rekla nats – avto je drugače super in smo z njim zelo zadovoljni.

Tudi mi imamo focusa karavana in tudi nam pogosto grejo sprednje žarnice. Je kar komplicirano menjat, ja… mi imamo enega znanca mehanika, ki nam to naredi brez problema. Na servis vozit bi bilo pa res huda, mislim časovno in stroškovno.
Drgač smo pa z našim avtom zadovoljni, vse ostalo laufa in je komot, meni je pa predvsem super velik prtljažnik. 🙂

@-->-- @-->-- @-->-- @-->-- @-->-- <http://pomarancka.moj-album.com>

Mi nimamo focusa ampak R espace-a, pa sem skoraj vsak mesec ob kako sprednjo žarnico. Se pa da vsaj brez problema menjat doma. Hotela sem samo povedat, da tudi druge znamke niso imune.

Pomarančka, iz kje pa si? Jaz bi tudi imela vašega mehanika. Nobenga ne poznam. Servis je sigurno dražji. Sem iz Lj.

Zgleda, da je to pogosto pri Fordih. Tudi na našem Mondeu kar naprej crkujejo prednje luči:-(((

Katere letnike pa imate? Moj je FF karavan l.2002 1.6 B in žarnice crkujejo “normalno”.No razen tistih k sem jih kupoval v Sparu po dve skupaj za malo denarja, sem menjal na cca 3 mesece.Sedaj imam “navadne” Osram pa je veliko bolje.Res pa je levo zelo težko zamenjat…:((

Glede elektrike v tem avtu res neki ne more biti uredu.Ko je bil še v garanciji sem reklamiral rahlo mežikanje luči in ali lučk v armaturi.To se dogaja v prostem teku, kot da bi nihala napetost.So mi kao menjali računalnik (če so ga?) pa ni bilo nič bolje.Šele ko sem peljal 3 različne focuse sem videl, da je to serijska napaka.Povsod je bilo enako.Prav tako tresenje levega zunanjega ogledala pri večji hitrosti.Drugih posebnih težav in stroškov pa s tem avtom do sedaj nisem imel.No imam pa šele slabih 70000 km.Avto je super…moram potrkat:))

Verjetno ti ne bo prišlo prav, sem s primorskega konca.
Poskusi najt kakega možakarja ali frkolina, ki mu je šraufanje v veselje.

@-->-- @-->-- @-->-- @-->-- @-->-- <http://pomarancka.moj-album.com>

Jaz mam tud FF karavan in sem ful zadovoljna z njim. Žarnice pa so mi crkavale dokler sem jih na pumpi kupovala. Pol sem pa kupila ene na eni fieri v IT in gorijo že kar nekaj mesecev.
p.s. upam, da mi ne bodo jutri pocrkale ;.))

New Report

Close