luči pri fordu?
Imam ford focus karavan in kar naprej pregorevajo sprednje luči. A imam samo jaz tako smolo? Še pri nobenem avtu do sedaj ni bilo kaj takega. Pri fiesti pa nikoli. A ima še kdo takšne probleme? Doma zelo težko to zamenjaš, ker je zakomplicirano, posebno leva. Zato smo kar naprej na servisu. Kaj naj storim?
LP
Tudi mi imamo focusa karavana in tudi nam pogosto grejo sprednje žarnice. Je kar komplicirano menjat, ja… mi imamo enega znanca mehanika, ki nam to naredi brez problema. Na servis vozit bi bilo pa res huda, mislim časovno in stroškovno.
Drgač smo pa z našim avtom zadovoljni, vse ostalo laufa in je komot, meni je pa predvsem super velik prtljažnik. 🙂
Katere letnike pa imate? Moj je FF karavan l.2002 1.6 B in žarnice crkujejo “normalno”.No razen tistih k sem jih kupoval v Sparu po dve skupaj za malo denarja, sem menjal na cca 3 mesece.Sedaj imam “navadne” Osram pa je veliko bolje.Res pa je levo zelo težko zamenjat…:((
Glede elektrike v tem avtu res neki ne more biti uredu.Ko je bil še v garanciji sem reklamiral rahlo mežikanje luči in ali lučk v armaturi.To se dogaja v prostem teku, kot da bi nihala napetost.So mi kao menjali računalnik (če so ga?) pa ni bilo nič bolje.Šele ko sem peljal 3 različne focuse sem videl, da je to serijska napaka.Povsod je bilo enako.Prav tako tresenje levega zunanjega ogledala pri večji hitrosti.Drugih posebnih težav in stroškov pa s tem avtom do sedaj nisem imel.No imam pa šele slabih 70000 km.Avto je super…moram potrkat:))