Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek “Lubčki”

“Lubčki”

Lepo pozdravljeni!
Mene pa zanima,koliko je takih,ki si dajo npr.za rojstni dan,novo leto in druge priložnosti lubčka.Mislim,da ga dajo staršem,bljižnim,svojemu otroku…
V naši družini je to nekaj normalnega.Mojemu fantu pa se to zdi čudno,ko npr. fotru,mami,…dam lubčka za roj.dan in obratno.
Kaj vi menite o tem?
Pa prosim,da iskreno odgovorite.
Pridni bodte!
LP,Ajda@

jooooj pri nas te vsi sorodniki- bližnji in daljni pocmokajo ko se vidimo, pa če maš rojstni dan al ne

Pri nas pa se nič ne polubčkamo. Izjema je mami in rojstni dan. Nikomur drugemu od sorodnikov ne dam lubčka in nihče ga ne da meni. Tudi oče, brat ne.
DAm ali ga dobim pa lubčka od nekaterih prijateljev.

Meni je full bedno, ko mojega fanta mama in babica poljubljata za rojstni dan, pa za novo leto itd. Ne vem, se mi ne zdi ravno prijetno. Drugače je, če se poljubita dve punci ali pa da fant punco, pa ne, da se med sabo tko poljubljajo – mamin sinček!!! Jaz tega ne prenašam.

Pri nas je to doma normalno. Zdej enim je bolj nerodno al pa nepreijetno drugim pa manj. Npr. mene to nič ne moti. Moj brat pa tega res ni dolgo maral. Sicer pa še sedaj, ga vidim da mu ni glih v užitek 🙂

Lahko pa ti rečem, da sem bila v ZDA in pri njih je to kot pozdrav. Zame je bil na začetku to kar šok, sam potem ko se navadiš, ti pa prov žur rata. Enkrat ko te sprejmejo v svojo družbo, se vsakič ko se srečaš ali dobiš na drinku poljubiš na lička. Ponavadi sta 2 poljubčka. To nič ne pomeni, je kot da bi si dal roko, samo na drugačen način.

Zdej če te to zelo moti, naj se proba potruditi za tebe. Sej to ni nič takega, mogoče se mora samo navadit. To je v bistvu del običaja in se spodobi da daš osebi ko ji čestitaš pač poljub, dva.

Želim ti veliko uspeha, papap!!!

Zakaj pa ne? Jz mislm, če imaš nekoga rad, pa naj bo to babica, oče, mati,….ne vem, zakaj ga ne bi kušnu za rojstni dan al pa novo leto?
Sej niso kužni…..Še s prijatelji, če jih res dolgo ne vidm, se kušnem, zakaj se ne bi s svojimi domačimi?

Ja, ma ne mama in sin, star 25 let, pa to pred njegovo punco. Zgleda full osladno.

Pri nas se tudi ne lubčkamo razen ob velikem osebnem prazniku.Nekateri denimo južnjaki pa se ljubijo,objemajo in najbolj pa je pedersko:ajde,da se izljubimo(moški-moški),pa se poljubljajp in objemajo,da ni ne konca.

MENI JE GROZNO, KO VIDIM SVOJEGA FANTA, KI SE Z MAMO POLJUBLJA – ROJSTNI DAN, PRAZNIKI IN PODOBNO. KER JI VIDIM V OČEH, KAKO UŽIVA PRI TEM.

Jaz vedno, vsem najbližjim. Tudi vsem sodelavkam na delovnem mestu.

Ne razumem kaj je to takega. Logično, če nekomu čestitaš, da ga poljubčkaš, še posebej če ti je partner starš, brat ali sestra. Jaz mojo mamo vedno poljubčkam, ko pridem na obisk (1x mesečno), za rojstne dneve pa vedno, pa novo leto. Poljubčkam tudi taščo in tasta, če jih dlje časa ne vidim in prav vesela sem, da mož poljubi taščo po daljši odstotnosti in za praznike. Vesela sem, da v družino vlada harmonija in sreča. Poljubčkam za rojstne dneve vse prijatelje in prijateljice.

Meni se ne zdi materin sinček zato, ker zna prisluhnitu tudi težavi mame in jo tu pa tam stisne v objem. Ne vem kako pričakujete od partnerjev da bodo ljubeči, če vas to tako moti. Midva sva skupaj 8 let in se vedno poljubčkama pred službo in po službi, pa zjutraj v postelji, pa pred tv, pa na sprehodu… Rada imam ljubeč odnos in rada sem ljubljena.

Drage mame – kdaj boste nehale poljubljati svoje otročičke, da ne bodo postali mamini sinčki !?

Tudi midva se skoz ljubčkava, samo to z mamo je pa res preveč. Pač ne prenesem, da se ljubčka z mamo. Vsakega kaj moti.

S sorodniki in vsemi prijatelji se vedno polupckamo, ko si voscimo, pa naj bo za osebne praznike ali novo leto. To se mi zdi normalno.

No, kaj pa v službi? Delam v moškem kolektivu, kjer sem edina ženska. V kratkem bo imel sodelavec rojstni dan, kakšno cmokanje verjetno pričakuje od mene. Kaj bi vi storili?

Andreja S.!
Preprosto mu daj lubčka na obe lici,pa je.Saj mu ne rabiš dajat na usta,če se ti ne zdi primerno.
Pa je!
lp

Eh, a še vedno mislite da je izmenjava sline kul????

Ja tud tam se spodobi-služba. Sam to velja samo za ženske. Pri nas daš poljubčka na eno in drugo starn lic. To je pa tud vse. Moški si pa samoroke dajo in čestitajo.

Si ne predstavljam če 15 let, ko bom sina poljubila za rojstni dan ali novo leto, pa me bo njegova punca grdo gledala…poglejte tudi s te strani…otrok je le otrok…tudi mojega moža mama kušne za r.d., mene recimo tašča ne, ampak jaz nisem njen otrok. Moja pa me…

Meni se to zdi čistno nekaj normalnega, da se za praznike vsi povprek lupčkamo:)pa niti malo mi ni noro, če mojega fanta njegova mama lupčka za rojsni dan..konec koncev mu je pa le mama…in hvala bogu da ga ima rada…

Vcasih sem se bau sester od stare mame glede tega, zdej se pa zacenjam maminih kolegic

*Dir je kamjeje mjeto? Dir je biu?*

Mi se tut lupčkamo. Men je to u bistvu zlo fajn. In tut ko v.d. Tašča polupčka mojga fanta mi je to lepo (ker vem, da se mata rada, se cenita).

Ne!

Poljubljanje je čist avt!

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close