“Lubčki”
Lepo pozdravljeni!
Mene pa zanima,koliko je takih,ki si dajo npr.za rojstni dan,novo leto in druge priložnosti lubčka.Mislim,da ga dajo staršem,bljižnim,svojemu otroku…
V naši družini je to nekaj normalnega.Mojemu fantu pa se to zdi čudno,ko npr. fotru,mami,…dam lubčka za roj.dan in obratno.
Kaj vi menite o tem?
Pa prosim,da iskreno odgovorite.
Pridni bodte!
LP,Ajda@
Pri nas je to doma normalno. Zdej enim je bolj nerodno al pa nepreijetno drugim pa manj. Npr. mene to nič ne moti. Moj brat pa tega res ni dolgo maral. Sicer pa še sedaj, ga vidim da mu ni glih v užitek 🙂
Lahko pa ti rečem, da sem bila v ZDA in pri njih je to kot pozdrav. Zame je bil na začetku to kar šok, sam potem ko se navadiš, ti pa prov žur rata. Enkrat ko te sprejmejo v svojo družbo, se vsakič ko se srečaš ali dobiš na drinku poljubiš na lička. Ponavadi sta 2 poljubčka. To nič ne pomeni, je kot da bi si dal roko, samo na drugačen način.
Zdej če te to zelo moti, naj se proba potruditi za tebe. Sej to ni nič takega, mogoče se mora samo navadit. To je v bistvu del običaja in se spodobi da daš osebi ko ji čestitaš pač poljub, dva.
Želim ti veliko uspeha, papap!!!
Ne razumem kaj je to takega. Logično, če nekomu čestitaš, da ga poljubčkaš, še posebej če ti je partner starš, brat ali sestra. Jaz mojo mamo vedno poljubčkam, ko pridem na obisk (1x mesečno), za rojstne dneve pa vedno, pa novo leto. Poljubčkam tudi taščo in tasta, če jih dlje časa ne vidim in prav vesela sem, da mož poljubi taščo po daljši odstotnosti in za praznike. Vesela sem, da v družino vlada harmonija in sreča. Poljubčkam za rojstne dneve vse prijatelje in prijateljice.
Meni se ne zdi materin sinček zato, ker zna prisluhnitu tudi težavi mame in jo tu pa tam stisne v objem. Ne vem kako pričakujete od partnerjev da bodo ljubeči, če vas to tako moti. Midva sva skupaj 8 let in se vedno poljubčkama pred službo in po službi, pa zjutraj v postelji, pa pred tv, pa na sprehodu… Rada imam ljubeč odnos in rada sem ljubljena.
Drage mame – kdaj boste nehale poljubljati svoje otročičke, da ne bodo postali mamini sinčki !?
Forum je zaprt za komentiranje.