Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › lpp ali taxi

lpp ali taxi

Kako se vozite po mestu? Tisti, ki stanujete daleč od centra in nimate avta?  Lpp ali taxi. Kako je na mestnih avtobusih: ali kdo preverja pct, se nosijo maske, je le določeno št. ljudi lahko na busu? Tako nekako je bilo prejšnji teden nekje objavljeno. Ko grem mimo postaje LPP ne opazim ničesar od tega. Tisti, ki se vozite, kako to izgleda?

Taxi se mi tudi zdi precej vprašljiv. Koliko taksistov res prezrači in razkuži taksi po vsaki vožnji?

Ker busarji pa prezračujejo svoje buse??

pa da ne rečem da je že kar nagnusno kako se večina prijema tistega razkužila, ki je razumljivo poln svinjarije-pomisli koliko umazanih rok se ga dotakne in šprica strup nase da se še bolj posvinja.

Zadnjič bila na busu pred enim mesecem. Šla sem ob taki uri, ko je najmanj ljudi. Res nas je bilo mogoče 10-15, pol nas je imelo maske , pol ne (pod nosom). Nihče ni preverjal pct. Kako je sedaj ? Bo kdo povedal.

ne vozim se več z busom odkar so uvedli to sranje. Da bom plačala prevoz in hkrati dokazovala da sem zdrava? Ma saj so zblojeni do konca!!! Mi povedo tamladi, ki se vsakodnevno vozijo, da tudi prihajajo gor preverjat.

Zadnjih nekaj mesecev 2x na dan 5-6 dni v tednu uporabljam javni prevoz, pa mi PCT-ja niso preverili niti 1x samkrat.

Prehude gneče ni bilo niti na black friday niti v času božično-novoletne nakupovalne mrzlice, z maskami je pa tako kot povsod – včasih jih ima večina ustrezno nameščenih, včasih je pa ogromno tistih, ki jo nosijo tam nekje pod nosom…

Odgovor na objavo uporabnika
Senza736, 14.01.2022 ob 11:20

Zadnjih nekaj mesecev 2x na dan 5-6 dni v tednu uporabljam javni prevoz, pa mi PCT-ja niso preverili niti 1x samkrat.

Prehude gneče ni bilo niti na black friday niti v času božično-novoletne nakupovalne mrzlice, z maskami je pa tako kot povsod – včasih jih ima večina ustrezno nameščenih, včasih je pa ogromno tistih, ki jo nosijo tam nekje pod nosom…

Saj imam masko , pravi, ima jo pa pod nosom. To je še slabše, saj intenzivno vdihava ( se lahko okuži) skozi nos in tudi izdihava intenzivno skozi nos(okužuje). Tako enostavno, pa vsaj 50% nosilcev mask tega ne razume;). No, na busih je teh več kot 50%.

kolo, čez celo leto.

Do centra imam 3km , to je malo cez 3 evre za taxi.  Z busom se ne vozim, odkar je urbana.

Odvisno, če hočem na kraj dogodka priti spočita, potem absolutno vzamem taksi, da se pripeljem v miru in da se umirim,.. Če gre pa za vsakodnevne letancije sem in tja, pa kolo ali LPP. Za taksi koristim tako, da si 1x na mesec napolnem dobroimetje, povem na katero naročilnico je vožnja, pa imam dokler ne pokurim. Pride zelo prav, sploh ob kakšnem slabem vremenu.

Jaz po mestu vozim Fake Taxi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close