Najdi forum

lp Zamunda

Ali ima kdo za prodat LP od Zamunde.
Rada bi potovala tja, pa nikjer ne dobim knjige.

Tudi če je kdo že bil tam, so dobrodošle vse informacije.

Aja, še nekaj. A mislite da je julij in avgust primeren za potovanje v Zamundo, al je mogoče prevroče.

Ne, mislim, da sta julij in avgust idealna meseca za Zamundo.
Sam imam dobre izkusnje in tudi
tebi priporocam, da gres cimprej tja.
Paziti moras le na odpiralni cas, pa bo vse v redu. LP pa imajo v KOD & KAM, samo nasmehniti
se moras. Ciao!

O a ti si tud že biu tam. A se vizo še da na meji dobit, al si jo moraš prej zrihtat.
Pa za prenočišča me zanima, ker sem slišala, da jih v enih krajih sploh ne dobiše, k so še tko neturistični. A se da pr domačinih stanovat?

čist tko iz firca-kje sploh je to?

ali si ti blond ali je to blondinka pod psevdonimom?

lp

bv

Ja v Afriki nek tam okol ekvatorja. Mene ful vleče zarad narave pa divjih žvali pa tega.

A lahko bolj konkretno poveš kje je to? Prvič namreč slišim za obstoj te države (pa sem kar dobro podkovana na tem področju) , pa sem tud js firbčna- sem verjetno manjkala pri kakšni uri zemljepisa 🙂

To je ena kraljevina v Afriki malo pod ekvatorjem. Težko je pa priti vanjo, ker kralj Joffer ni navdušen nad tujci. Čeprav se mu je sin Akeem zdaj poročil z neko Američanko, tako da bo to zdaj mogoče drugače.
Tole je vse pisalo v zadnji Lady, tam v kraljevskem ali modrokrvnem ali kakšnem že kotičku.

Verjetno se šalite.

Če se nemotim, je Zamunda nekakšna izmišljena kraljevina v enem od holivudskih filmov, mislim da z Eddyjem Murphyjem.

Morebiti takšne šale ne spadajo na ta forum.

Če pa dežela resnično obstaja, se vsem opravičujem in prosim za kakšen potopis.

lep pozdrav

sem mislil, da je blond samo samk, p avidim da je na forumu kar nekaj blondincev

lp

bv

ojla novi na sceni

Ne, ne, kralja Jofferja je strmoglavila People’s Liberation Organization of the Proletariat (PLOP) in doživljenski predsednik je zdaj nadvse dobrotljivi Mambo. Vse ti piše tukaj: http://lshm.homestead.com/africa_cast.html
Princ Akeem je pa pobegnil, en moj kolega se zaklinja, da ga je videl v študentskem domu na Gerbičevi…

Hi. Oglašam se vam iz safarija v Zamundi. Tisti, ki še niste bili tu vam to deželo vroče priporočam. Tu ni ne sarsa, ne aidsa…, še celo blondinke nobene nisem srečal!
Se pa vidi da ste v Slocveniji malo za svetom da ne poznate Kraljevine Zamunde!

ma se majo eni kle gor cajt zajebavat. ne verjamem tej zamundi, dokler ne vidm karte, kjer je gor označena. no prosm karto vi, ki ste bli tam

ti bi moral imet nick ROBI BLOND

Ej kolk si plačav za safari. Sem slišala da je ful cenej kot v Keniji.
Jest grem tud na safari tja. Sej sem že napisala da me divje živali ful zanimajo.

Robi, karte sicer nisem našel, imam pa fotografijo kovanca iz Zamunde. Upam, da bo moj odgovor še komu koristil, čeprav je bila tema odprta že pred nekaj meseci. :

http://www.angelfire.com/nd2/vito/images/zamunda1.jpg

Vir: sicer nadvse resna knjiga Unusual World Coins (Iola, Wisconsin, ZDA, 1992), v kateri med drugo podobno navlako najdemo tudi Hamurabijeve lipe in kovance jugoslovanske kraljeve vlade v izgnanstvu… čisto na koncu, pod Z pa tudi omenjene kovance iz Zamunde!

Blondinka, pazi v menjalnicah imajo samo bankovce po 100 funtov.
Bojan, kaj če bi poleg predlaganih tematskih sob na forumu ustanovili še blondinsko sekcijo. Najbolj svetlolase teme imajo ponavadi največ odziva…

ne seri na kirem kontinentu pa je to!jest sem pa mislu da je to izmišljeno za film(coming to america)m.

Ej, neverjetno. A je možno, da kdo res nasede taki fori???

Miki, ni dovolj, da samo misliš, lahko si kar prepričan.
Quaranta, vidiš, da je možno, celo množično. Pa če zadevo na svoje strani uvrsti celo resna strokovna knjiga (sicer res ameriška), ni nič čudnega…
Zato sem Bojanu predlagal ustanovitev blondinske sekcije, ki je pa očitno ne bo vodila Blondinka.

Res neverjetno. A je možno, da kdo nasede, da je nekdo nasedel taki fori.

Ma ko j… Krf, gremo usi u Zamundo…;)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close