Najdi forum

LP West Africa

Kupim LP West Africa, po možnosti izdajo 02.
Lp

Posodim LP Africa za eno leto.

LP!

Samo

Bom poskusla kje dobit zahodno, če ne bo nič, ti pa sporočim.
Hvala, lp
Anka

Zivjo,

LP West Africa ti odsvetujem iz lastnih izkusenj… Jaz sem bil prejsnji mesec v Burkini Faso in Togu, pa me je omenjeni LP takooo razocaral, da bom v prihodnje vedno preveril se alternative. Ne vem, ce se da dobiti v SLO Rough Guide za zahodno afriko. Ce se ga da, ti priporocam le-tega. Jaz sem si ga tam doli za Togo skopiral od ene popotnice, tako da se je potem nekako dalo preziveti 🙂
V Lonelyju je toliko netocnosti (vsaj kar se tice omenjenih drzav, pa se z eno Nemko sem govoril, ki je rekla, da je enako tudi za Mali in Senegal). Ceprav je letnica 2002, sploh ni “update”. Glede na prejsnjo izdajo so, zgleda, spremenili samo tecaje valut, drugega pa ne 🙁
LP Africa pa je cisto brezvezen – notri so mape samo glavnih mest, notri je samo par splosnih informacij… Res ne vem, zakaj so ga sploh izdali…
Ce rabis kaj informacij o omenjenih drzavah, sem na voljo.

cau,
Borut

Ja, thanks!
Sej ne vem, zakaj za potovanje vedno posežemo po LPju. Sem se že večkrat zaj… ko sem mu sledila, pa me še vedno ni izučil. Drgač pa oktobra potujem v Gano in tam po tvojih besedah sodeč nisi bil.Če pa imaš kakršno koli informacijo, ki bi mi prišla prav, se seveda z veseljem priporočam 🙂
Lp,
Anka

Ojla!
Jest ti lahko prodam LP 2002 WA. Je še nerabljen.
Pozdrav,
Maja

Živjo!
Hvala.
Moram še mal pogledat, kako je z drugimi vodiči, potem se ti pa morebiti javim.
Kakšna je pa cena tvojega?
Lp
Anka

Za 6 čukov ga dam:)
Fajn bod!
Maja

Ej ful si zlata, ampak zdej sem si kupla enga druzga.
Hvala, pa upam, da ga bos lahko dala komu drugmu 🙂
Lepo se mej!
Anka

Ti tud uzivej-sej gres v gano a ne? jest sm bla tam lani, pa ce rabis kej se mi kr oglas na moj mail.
cao!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close