LP West Africa
Zivjo,
LP West Africa ti odsvetujem iz lastnih izkusenj… Jaz sem bil prejsnji mesec v Burkini Faso in Togu, pa me je omenjeni LP takooo razocaral, da bom v prihodnje vedno preveril se alternative. Ne vem, ce se da dobiti v SLO Rough Guide za zahodno afriko. Ce se ga da, ti priporocam le-tega. Jaz sem si ga tam doli za Togo skopiral od ene popotnice, tako da se je potem nekako dalo preziveti 🙂
V Lonelyju je toliko netocnosti (vsaj kar se tice omenjenih drzav, pa se z eno Nemko sem govoril, ki je rekla, da je enako tudi za Mali in Senegal). Ceprav je letnica 2002, sploh ni “update”. Glede na prejsnjo izdajo so, zgleda, spremenili samo tecaje valut, drugega pa ne 🙁
LP Africa pa je cisto brezvezen – notri so mape samo glavnih mest, notri je samo par splosnih informacij… Res ne vem, zakaj so ga sploh izdali…
Ce rabis kaj informacij o omenjenih drzavah, sem na voljo.
cau,
Borut
Ja, thanks!
Sej ne vem, zakaj za potovanje vedno posežemo po LPju. Sem se že večkrat zaj… ko sem mu sledila, pa me še vedno ni izučil. Drgač pa oktobra potujem v Gano in tam po tvojih besedah sodeč nisi bil.Če pa imaš kakršno koli informacijo, ki bi mi prišla prav, se seveda z veseljem priporočam 🙂
Lp,
Anka
Forum je zaprt za komentiranje.