Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Lover o frigidnih ženskah

Lover o frigidnih ženskah

Moj lover mi je razlagal kako so ženske frigidne, kako jim ni do seksa, kako ima on slabe izukšnje.

Od začetka sem se čudila, da so ženske take. Potem pa sem pogruntala, da so frigidne ob njem.

Recimo, ko sem omenila kondom, so se začele težave. On bi brez. Stalno pričkanje na to temo. Potem sem vseeno začela jemati KT, obupni stranski učinki. Probala še mireno, še huje. Ampak on ne bi kondomov. On bi samo pazil.

Pa kar naprej je težil za moje gole fotke, čeprav sem mu tisočkrat povedala, da nočem tega in pika. Pa kar naprej bi samo o seksu govoril.

No, mi je jasno, zakaj so ženske ob njem frigidne. Sem tudi jaz postala ob njem frigidna. Ga nisem mogla več prenašat. Vse, kar sem od njega imela, je bil slab seks.

Čez čas sem pa spoznala drugega moškega. Sploh nikoli ni vprašal, da bi on brez kondoma. Njemu je to samoumevno. Pa niti malo nima težav s potenco, zaradi kondoma. On moj prejšnji je trdil, da kondomi povzročajo, da nima dovolj trdega. Pa vidim, da kondomi niso krivi. Pa ja ta novi se zna pogovarjat o vsem mogočem. In mar mu je tudi za moj užitek. Pa nikoli mi ne razlaga o tem, da naj bi bile ženske frigidne :).

Daj si še masko čez mednožje. Mislim halooo, da ne seksaš brez kondoma z stalim partnerjem si pa… Jaz bi te takoj pustu…

Ok uredu… Zloben grozen hudoben…

Samo?…

Kdo je bil jeban? Koga se je fukalo?

Aja… Pa hvala ker si delila to izkusnjo z nami.

Dva impotentna tipa sta se že oglasila :).

Odgovor na objavo uporabnika
mi je vse jasno, 04.11.2021 ob 20:08

Dva impotentna tipa sta se že oglasila :).

Za take res ne dela.

Nič novega, impotentni tipi bi itak seksali brez  zaščite in za svojo impotenco krivili kondom. Ta prav moški ima trdega tudi s kondomom.

Pa seveda potem poslušamo  in beremo cviljenje moških kako jim ženske podtikajo otroke. Ja, seveda, seksali bi brez zaščite, potem so pa ženske krive.

Samo stran od takih, ki jim ni mar za zaščito.

“Frigidnost ženske ne obstaja! Frigidna je zveza, razmerje!”, kot veli ena izmed misli znanega slovenskega seksologa.

Samo mehke cure pa zanič loverji blebečejo o frigidnih ženskah.

To je tako kot, če bi meni dali violino in bi poskusila igrati pa bi ven prišli samo cvileči zvoki, ker pojma nimam kako igrat. Je violina kriva?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close