Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Lover ne plačuje za otroka, ki ga je naredil

Lover ne plačuje za otroka, ki ga je naredil

Recimo, da imate loverja, ljubimca, partnerja, moža, fanta… pa se izkaže, da ima odraslega otroka za katerega ni nikoli skrbel.

Stvar je bila taka: imel je razmerje z neko žensko. Ta je želela otroka, ni pa želela biti v paru z moškim. Torej je našla ljubimca, ki ji je naredil otroka. Povedala je, da noče, da se vtika kaj v otroka, da ne želi preživnine, da želi sama skrbeti za otroka.

Tako je tudi naredila. Gre za bogato žensko, ki je podedovala neko firmo, nepremičnine in pa ima zelo dobro plačano službo. Ta moški pa ima plače pod jurja ter še tri male otroke. V glavnem kaj veliko ne bi mogel plačevati, četudi bi ona želela.

A vendar mi je tak beden občutek. Vendarle je naredil otroka. Mama otroka mu tu pa tam pošlje kake fotke otroka. Otrok zdaj že ve kdo je foter, ampak nekih konkretnih stikov pa ni. Otrok je polnoleten in finančno ima vsega polno.

Ampak meni je to vse skupaj mimo. Ona baba, ki gre na tak način se igrat z življenji drugih ljudi. In ta foter, ki tako mirno naredi otroka in se ne meni zanj. Sicer je rekel, da ni vedel, da ona želi zanositi. Ampak to je tipični moški izgovor. Itak, da je seksal brez zaščite in se potem čudil, da ona zanosi.

Bi imele opravka s takim moškim?

Če bi daroval spermo v banko, ki bi jo vzela xy ženska, bi bilo kaj drugače?

Jaz bi se raje vprašal, kaj je razmišljala ženska, ki naj bi vse Nato vala, hkrati se je pustila pa oploditi nekemu ‘looserju’. Polovica genov bo pač njegovih….

..aha, s tabo jih ima pa tri, in si šele sedaj izvedela..ali?

Odgovor na objavo uporabnika
kaj pravte na to, 26.12.2021 ob 11:32

Recimo, da imate loverja, ljubimca, partnerja, moža, fanta… pa se izkaže, da ima odraslega otroka za katerega ni nikoli skrbel.

Stvar je bila taka: imel je razmerje z neko žensko. Ta je želela otroka, ni pa želela biti v paru z moškim. Torej je našla ljubimca, ki ji je naredil otroka. Povedala je, da noče, da se vtika kaj v otroka, da ne želi preživnine, da želi sama skrbeti za otroka.

Tako je tudi naredila. Gre za bogato žensko, ki je podedovala neko firmo, nepremičnine in pa ima zelo dobro plačano službo. Ta moški pa ima plače pod jurja ter še tri male otroke. V glavnem kaj veliko ne bi mogel plačevati, četudi bi ona želela.

A vendar mi je tak beden občutek. Vendarle je naredil otroka. Mama otroka mu tu pa tam pošlje kake fotke otroka. Otrok zdaj že ve kdo je foter, ampak nekih konkretnih stikov pa ni. Otrok je polnoleten in finančno ima vsega polno.

Ampak meni je to vse skupaj mimo. Ona baba, ki gre na tak način se igrat z življenji drugih ljudi. In ta foter, ki tako mirno naredi otroka in se ne meni zanj. Sicer je rekel, da ni vedel, da ona želi zanositi. Ampak to je tipični moški izgovor. Itak, da je seksal brez zaščite in se potem čudil, da ona zanosi.

Bi imele opravka s takim moškim?

stran od njega…nekaj je kar ženska pričakuje od moškega nej čisto drugega je pa kaj moški naredi.jaz nebi hotela imeti nobenega stika z takim moškim ki noče stikov z otrokom vsak teden.

če ne mara lastnega otroka tudi nobene zenske ne mara.

Jaz sem ga spoznala dobrih 15 let po tem, ko je naredil tega otroka. Zvedela pa za zadevo še par let kasneje.

Ne vem kaj bi rekla na to, ampak meni pač ni ok, da tip dela otroke okrog. Izgovor, da mu je to podtaknila, seveda ne pije vode.

Niti mi ni jasno kakšna je to ženska, da hoče otroka, ne bi pa otroku privošila očeta.

Jaz ne bi seksala z nekom, ki ne ve, da pri seksu brez zaščite obstaja možnost zanositve ?

Jaz si mislim, da, če ne plačuje, da še ni taka katastrofa, glede na to, finančno je ona in otrok res hudo na dobrem.

A vendar mislim, da bi bilo prav, da bi se družil, obiskoval otroka.

Jaz ji ne bi naredil otroka, če mi ne bi za to solidno plačala. Še za osemenitev krave mora kmet veterinarju plačat!

Babe ste res butare.

kaj pravte na to, 26.12.2021 ob 11:48

Jaz sem ga spoznala dobrih 15 let po tem, ko je naredil tega otroka. Zvedela pa za zadevo še par let kasneje.

Ne vem kaj bi rekla na to, ampak meni pač ni ok, da tip dela otroke okrog. Izgovor, da mu je to podtaknila, seveda ne pije vode.

Niti mi ni jasno kakšna je to ženska, da hoče otroka, ne bi pa otroku privošila očeta.

bolj kot prvi otrok, so lahko problem tvoji trije tamali otroci in njegovih pod jurja plače,kar pomeni, da moraš ti vse gor držat. vsem ostalim pa očitno tako že paše in noben ne dela drame.

Nič veliko tej ženski  ne pomaga uspešnost in očitno v glavi nima veliko, morale še manj, če se je nastavila prvem poročenem moškem z otroki…

Ta otrok je pa sedaj prikrajšan do normalne družine z matero in očetom. Verjetno bo svoje frustracije zlila na  otroka in bo imel celo življenje travme.

Anonimno 0974, 26.12.2021 ob 16:14

Nič veliko tej ženski  ne pomaga uspešnost in očitno v glavi nima veliko, morale še manj, če se je nastavila prvem poročenem moškem z otroki…

Ta otrok je pa sedaj prikrajšan do normalne družine z matero in očetom. Verjetno bo svoje frustracije zlila na  otroka in bo imel celo življenje travme.

Ženske sicer ne poznam, ampak finačno ji menda gre res super. Ampak se strinjam, normalna ženska se pač ne gre takih igric s tujimi moškimi. Namerno je vzela otroku očeta.

Ampak osebni mi tudi moški, ki naredi otroka, potem pa se ne meni zanj, ni ok. Tudi, če je ona planirala, da bo samohranilka, je to še vedno njegov otrok.

Je pa res, da je ta otrok na boljšem kot marsikateri drug otrok, ki ima fotra za pijanca, ki mlati otroka, ženo.

Otroc mu gredo dobro od rok tri, pa dva, pa oplodil, pa je revež, od katerega bo še zadnje pare pograbila Pol pa se mi da več. Jao ?????????????

kaj pravte na to, 26.12.2021 ob 18:51

Ženske sicer ne poznam, ampak finačno ji menda gre res super. Ampak se strinjam, normalna ženska se pač ne gre takih igric s tujimi moškimi. Namerno je vzela otroku očeta.

Ampak osebni mi tudi moški, ki naredi otroka, potem pa se ne meni zanj, ni ok. Tudi, če je ona planirala, da bo samohranilka, je to še vedno njegov otrok.

Se reče strinjanje. Bogi otroc

Če prav razumem.Poročen možakar je varal in ljubici naredil otroka. Ljubica noče deca, hoče pa otroka.

Žena deca ni nagnala.

Dober so se zmenili.

Hja, kaj pa, če bi šla ženska na umetno oploditev? Takrat bi pa vsi mi plačevali njeno osemenjevanje.

A ni bolje, da je naredila po naravni poti pa še uživala je zraven. Pa še izbrala je lahko videz osemenjevalca.

A onih, ki se dajo pa umetno oploditi pa ne boste napadale? Tale je pač naredila po naravni poti, brez, da bi bili stroški za ostale ljudi.

Točo tako. Ženska je hotela otroka, dedca pa ne, in se dala oploditi. Če bi šla na umetno oploditev, bi ostale monklje plačevale za njo. Pa se je raje odločila in se dala oploditi možu ene od monklj.

ja, pol je dobro gene trosil…čez leta, glede na majhnost ozemlja, se pa polbrati- polsestre zaljubljajo, brez vedenja…zato pa je tolk posebnih potreb v okolišu…samo kaj, ko ne zmorejo razmišljat in nadzirat spolnih nagonov…

Pa kaj vas to briga! Nimate svojega življenja?

Niti slučajno, ker je preneumen.

Jaz sem odrasel otrok takšnega dogovora; mama si je pač želela otroka, ne pa tudi moškega in je prosila sodelavca za uslugo. Oče mi nikoli ni niti malo manjkal, hisa je bila vedno polna ljubezni in topline, res pa je, da ni bilo težav s financami. Kdo je moj oče se je izkazalo šele po mamini smrti, sedaj vem tudi, da je imel svojo družino in imam malce starejši polsestri, nimam pa nobene potrebe po spoznavanju-se mi tudi ne zdi fer glede na to, da verjento sploh ne vedo zame.

Jaz bi rekla, da je moški, ki takole priskoči na pomoč ženski z željo po otroku čisto ok, bedno je samo, da vam se šel razlagat svoj dogovor! To je pač med njima in se ne tiče nikogar drugega.

Hči brez oceta, 28.12.2021 ob 10:46

Jaz sem odrasel otrok takšnega dogovora; mama si je pač želela otroka, ne pa tudi moškega in je prosila sodelavca za uslugo. Oče mi nikoli ni niti malo manjkal, hisa je bila vedno polna ljubezni in topline, res pa je, da ni bilo težav s financami. Kdo je moj oče se je izkazalo šele po mamini smrti, sedaj vem tudi, da je imel svojo družino in imam malce starejši polsestri, nimam pa nobene potrebe po spoznavanju-se mi tudi ne zdi fer glede na to, da verjento sploh ne vedo zame.

Jaz bi rekla, da je moški, ki takole priskoči na pomoč ženski z željo po otroku čisto ok, bedno je samo, da vam se šel razlagat svoj dogovor! To je pač med njima in se ne tiče nikogar drugega.

Hvala za tvoj zapis.

V opisanem primeru gre za podobno situacijo. Me veseli, da je takim otrokom ok.

Vseeno pa ob moškemu mi pa nekak ni ok. Ni mi njegov način všeč.

Je pa res, da veliko žensk gre pa na umetno oploditev. Tako, da če s tega vidika gledamo, je pa res, da je moški naredil samo uslugo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close