Najdi forum

LoVe

S fantom, če lahka tak rečem, sem bla skupaj skoraj eno leto. In kaj se zgodi…Reče mi, da ni za resno zvezo, da ni nikoli bil. OK če bi mi po enem tednu, mescu rekel to pol bi še nekak razumela ampak po enem letu!!! Da še to ni bilo zadost mi pol še reče da je bil seks pri vsem najpomembnejši. Pri vsem tem kaj sva dala skoz!! Jaz več popolnoma nič ne razumem. Sploh ne vem če bom lahka keremu moškemu še sploh zaupala. Kak naj si sploh še kakega fanta najdem. A so res vsem napomembnejše samo avanture?? Je danes sam seks pomemben? Prosim pomagajte.. Hvala za kake spodbudne besede, ker sem čist obupana

Ne bit preveč žalostna. Če ti je kar tako brez razloga rekel adijo potem že ni bil tisti pravi. Zato se ne sekiraj preveč. Verjamem da ti je hudo in da ne moreš razumeti ampak takši so moški. Meni je to naredil bivši po 2 letih. Rekel je da nisem izpolnila njegovih pričakovanj, da to ni to kar je pričakoval in podobno. Bedarija. Moške mi je predstavil v najslabši možni luči. Pa sem mislila da nikjer ni nobenega ki mu lahko zaupam, za katerega ne bo bistvo vsega sex. No pa se je tudi ta našel.

Verjemi da obstajajo tudi takšni ki niso navadni p….

Veliko volje in sončka ti želim.

ja bol da ti reče da mu je sex najpomembnejši,men je pol letu in pol reku da me mel samo zaradi denarja in potem ko sem nepo svoji krivdi ostla brez službe me je začel terorizirat tako, da sem mogla naredit temu sranju konec. Res pa je da sedaj mislim, da so vsi tipi taki – pa verjetno niso. Srečno

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close