Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek love story II :)) + *

love story II :)) + *

Čer vsem! ljubezen je nekaj najlepšega na svetu…lepo čustvo, včasih tako lepo, da že boli…Povej jim ti Jani!

lp
Angel

…ma, Jani mi je očitno pobegnu domu…ali pa išče izgubljene predmete…mogoče pa premišljuje…kaj bo napisu, če sploh bo…a si upa?
Recimo, da smo leta 1935, v času nekem daljnem, nov scenarij, nove osebe, isti avtorji, druge kolise in dizajn…nekje med zeleno dolino…reko Sorico in Soro, nekje med Polansko in Sevško dolino…v času mladosti Ivana Tavčarja…in Cvetja v jeseni…Nekega lepega dne…
*
Osebe:Janez in Meta, vsem znane. (sorry Meta, nič osebnega, samo razplet ne bo isti kot v Tavčarjevi zgodbi)…Torej nekega lepega dne, se ve…gozd, zelena dolina, ki me vabi…in Meta, ki čaka, da jo Janez nagovori….Ma, Jani, kje si? :))))))in * angeli…se ve! (ne bo pa tole za vse bralce, žal ne, vse osebe in kraji so izmišljeni in vsaka podobnost s komer koli je zgolj slučajna in naključna…

***:)))Pa naj bo nekako tako:

Angel/Met(k)a*

Anu stvar na smejmo pozabet, de sej Janez glih vrnu za Blegaš… De Meto taprvi krat vidi….

Anu, naj pa bu! Kako bomo pisal…po domače ali ne? Bo kar bo, eni bodo razumeli, eni pa ne bodo…**Torej nekega lepega jesenskega dne…v gozu…****med zajčki….
Zelena dolina, neki griči in dolince, pa Blegoš se kopa v soncu…jesenske barve, čarobno, angelsko rajsko lepo je…diši po listju in travi…mogoče po jurčkih…in ena Meta…si kiklo priveže za pas, da pokeže stas…pa dolgo krilo jo pač moti in ji je napoti…se plete v košaro…v njej pa jurčki…pa kostanj in glavnik…zakaj glavnik? Inu taku, za edini predmet, ki ga kmečko dekle ima…pa poglej Janez, njeno razkošno oprsje, mede…za zmešat, ko se pripogne in pobere kostanj…se zbode…ajsi…ma kaj ajsi, ajsi je njeno oprsje…Janez gleda in se čudi…Une kakšno lepo dečvo je tale Meta…Pa saj je ženska vražja, inu kakšne lepe lase ima…dolge, košate, zvezane v kito…pa kako nagajivo se smeje…mede Janezu u en iber…
Meta! Meta! Meta! Angelska…rajska deklina…Meta!
Janez pa…
Angel/za Meto

He he he he Meta, ti be mogla tole sama do konca napisati… Bi mogla, pa morala, ker kljub vsemu medenu, men mede še cajt, k me sil, da nardim še tisto malo, pa jo spokam domov…. Torej Meta… dej ti, napiš!

Pa lep večer, nadaljevanje, mogoč, sledi

Čau! Jani

se opravičujem napakam! Meta reče:”Hudič naj ga vzame tegale Janeza. Je kar tiho. Inu ne zna nc rec, po moško…pa kakšne brke lepe ima…naj si kocine obrije, saj ni živala…ali pa inu ne…mogoče pa paše, ko me kušne…
*
Meta*

:)))))))))))))))))))))))))))))) živala :)))))))))))))))))))))))))))))))

Ma, a domu, mi bo Janez ušu. Pa sama sep pisat ne morem…Evo ti ga na Janeza! Se mu ne da…čas ga baše…a mene pa ne? Pa nc…Še žal mu bo…nc jutr, jutr je jutr, dons je pa dons…Pa pišem naj sebi…se ne da…
draga publika, to je žal prekinitev zgodbe. Janez gre domu…jaz pa sem že doma…pa jutri…mene ne bo…še ne ve, naj me kar pogreša…še prosil me bo…ali pa ne, kdo ve?
Lahko noč vsem bralcem, pa vi nadaljujte, saj se da…nekateri znate prav dobro pisati, saj vas berem. Posebno Pepi, filozof moj. Pa angelska Sara.

Nočka!

Angel/pisu jutr nau, da si lahko oddahnete. Grem nekam…po angelsko v eno lepo deželo rajsko…

Pesem:

S teboj mi je tako lepo…
s teboj upam si vse…
dobro mi gre…tako mi je, tako lepo…
Sem oblak sem nebo…
s teboj mi je lepo…

Poznate. Poje naš bend. So dobri.

Meta, prov lep pozdrav, pa naj te lunca pa zvezdice merkajo!

Janez

Ma nisem misla taku hudo…če bi ostou, bi zvedu do konca…tako pa nc…brke niso živalske, Janez…v Cvetju v jeseni Meta reče:”Pobri si te muštace!” …”Samo žval je tko kosmata!” ga je užalila na moč…Tavčar tega ni podabu…pa ji odgovori:”Meta, to je po moško!”…in ona je na to lepo..kr tiho…
ps: Janči , ma ti men knjige nc brala…pa je tko lepa. Pa film še bolj…Zupančička igra Meto, Tavčarja pa en ful dober igralec z angelskim glasom, ma podabu sem ime…a ga kdo ve? Pepi pomagi! Ti zagotovo veš…Film je eden tistih najboljših naših filmov nasploh…zaradi lepih posnetkov zelene doline, Blegoša in še kaj…recimo, da je še nekaj tako lepih filmskih stvaritev…na primer: Tistega lepega dne (Počkajeve in Sever) pa Ne joči Peter, pa prvi Kekec pa še nekaj jih je… so vsi še č.b. izvedba, ma kje je že to…Naslednjič pa mogoče…Tistega lepega dne…

lahko noč Janez!
Lahko noč Meta!
Lahko noč Tavčar!
Lahko noč Jani!
Lahko noč Angel!
Nočka vsi!
Nočka Pepi!
Nočka Sara!

* pa ena lepa nočka vsem, to pa so:

Kaja, Saša, Jana, Andrejka, Čebelica, Mamba, Hubert, Miky,Tommy,
bralka Olga, Marija, Meta, Pipi, Štrumpantl, Maca, Mumija, Miki,Sašo, Mici,
Perla, Sončnica (pa tudi oni k sem jih pozabu) in direktor Primož;

Janez! Prou en lep pozdrau tud teb…pa naj te angeli merkajo…pa mazijo in gladijo, pa lupčkajo in čohajo in žgečljivo, nagajivo žvrkljajo in očarljivo nagajajo…pa naj te poljubljajo celo noč, do ranega dne, se ve…!!..posebno oni ženskega spola so ful nevarni, znajo…zapeljevati, osvajati, zapenjati, odpenjati, žgečkati in očarljivo nagajati…pa nc doma ne rec…da nau kdo tepen, pa, da nau ogenj u streh…pa nc pogorelih hiš..je že tko dost slabga na tem svetu…naj te greje kakšno lepo hrepenenje, kje največje premoženje…zaklad v teh hudih časih…in naj ti zvezde svetijo, celo noč naj nate padajo, da bo veliko urinkov na nebu…angeli naj pa molče, rajsko naj zaspe…naj gredo spet gori, pa nc doli…tam samo gnoje in nekaj sade…ene mostove rušijo, pa vojne netijo…v resnici pa taki niso…ne morejo in ne smejo biti. Ni to po angelsko, pa čeprav jih eni hočejo kar stresti iz neba, poslati tja na tla, zahodi in pohoditi, v zemljo zabiti in jih za vedno utišati…to se žal, NE DA!
Nočka Janez!
Meta*

ma oprostite urinkov=utrinkov… kva sem to besou napisu!

O, brala, brala, pa film gledala, tud, ja… Tist Janez je bil pa Polde Bibič :))

Vsem naštetim in teb tud Metka, eno lepo lahko noč!

Jani

Lepa hvala, Janči, lepa hvaaalllaaa! Pa kdaj se bova midva kušvala?
Ko boš ti meni reku hvalaaaaa….se bova pa kušvalaaaaaa! To mi deli, Jani!
Angel*

kva…kva …, da ga na ne boš s puščico v rito zadela !!!

Meta bo Orhideja.

prav jez pa pingvin JAKA

A Tavčarjeva?

Lep dan, Meta ups, Orhideja :))

Kvakajo žabe v mlaki…in ti? Kvakaš na forumu…
Angel*
PS: Povej te kdaj ima, da bi napisal kaj lepega?

stumpantl napiše:
>
> kva…kva …, da ga na ne boš s puščico v rito zadela
> !!!

Ma, zagotovo ne! Ivanščice so marjetice. Izgubljeni predmeti, orhideja…biologija!
lp
Angel*

Orhideja napiše:
>
> Meta bo Orhideja.

Čer Jani!..
…Marjetice so ivanščice in ne orhideje. Vem, smo se učili v šoli…kako bi bilo, da sem to kar si resnično želim…prekrstiti se pa NE PUSTIM, pa naj si eni še tako zelo žele, njihove želje so njihove in NE MOJE!

ps: globoko se opravičujem vsem…saj ni problem v imenu…jaz ga tu resnično ne vidim…problem je nekje drugje se ve…marsikdo se spremenil prav tu gori je, najlažje pa je spremeniti ime.
Samo nekateri smo obdržali ista imena, pa nekateri partizanska (a ni hudo, da se norčujete iz vojne)…eni so odši, drugo so ostali…
Naša Nona je imela navado reči:”Inu, ljudje so tako kot meso pri mesarju: govedna, svinjina, teletna…sem in tja se pa najde tudi fino belo mesu…perutnina PTUJ…” Jaz pa bom dodala: “Eni so po varianti LM (Ljubljanskih Mlekarn) še: putr, pa sirotka…
*Angel pa bo ostal Angel!
Lep večer, ne bom več, je to druga tema…

Angel*
Pa je šla romantika. Hvala!*****

Jani! Nadaljujeva ali ne?
Lupčka! Pa nočka!!!!!!! AAAAAAANNNNNNNNNNGGGGGGGGEEEEEEEEEELLLL!

Jani napiše:
>
> A Tavčarjeva?
>
> Lep dan, Meta ups, Orhideja :))

Orhideja je:
1. film Divja orhideja
2. nekdanja kitajska cesarica
3. fantastična roža
Meni je všeč…

<3 <3

Forum je zaprt za komentiranje.