Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek LOTTO koliko moraš pri sistemu s 17 št.?

LOTTO koliko moraš pri sistemu s 17 št.?

Koliko moraš vplašat pri sistemu s 10 številkami in 17 št.?

Se hecaš, al resno misliš:

Sistem z 10. številkami stane 6.000,00 SIT, s 17. pa kar 972.400,00 SIT (upam, da se ti je loto zagravžu)

LP! KIR

1 stolpec z 8 št=400sit
9 št=1.800 sit
10št=6.000 sit
11št=16.500sit
12št=39.600sit
13št=85.800sit
14št=171.600sit
15št=321.750sit
16št=572.000sit
17št=972.400sit

Tud če vplačaš loto s 17 številkami, ni garancije, da zadaneš sedmico…
Sam men se zdi, da kar takole vržeš 900 jurjev, ne vem ,no….preveč!
Raje en listek napišem, pa kar bo pa bo.

Plačaš 17 številk, pa se ti zna hitro zgodit, da tud nobene ne boš zadela. Vsekakor imaš pa malo večje možnosti od mene, ki bom obkrožil 10x po sedem številk. Kako štirko bi pa znala zadet. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

no, kako je bilo, si kaj zadela?
Sedmice sta bile dve, ena v Celju ena v kranju…

Ja res je v Celju jo je zadel dečko 22 let ki je natakar v gostilni Amerika. Ful mu prvoščim pa veliko sreče !

zj bi pa lahk ta decko castil kake cevape u ameriki

Tudi jaz privoščim tistim, ki nimajo ravno veliko. No, saj tisti, ki pa imajo veliko, pa tako ali tako po moje ne igrajo lota.

LP

Se morda ve kak sistem je igral, oz. koliko številk je prekrižal. Slišal sem, da je prepustil računalniku izbiro, ampak to ni pomembno.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close