Lošinj
Živjo!
S fantom bi šla rada v začetku julija za teden dni na počitnice na Lošinj. Ali morda kdo ve za kakšen ugoden apartma za 2 osebi blizu plaže, ki je po možnosti lepa (kamenčki, mivka, brez čolnov,…)? Na internetu je polno raznih ponudnikov, vendar bi rada slišala kakšne osebne vtise in izkušnje… Katero mesto oz. vas priporočate?
Hvala!
Lp
Od lanskega poletja deluje na plaži pri bencinski črpalni med Osorjem in Nerezinami RIDIMUTAK Beach bar (pravijo mu kar Lošinjske Zrče).
Že samo iz Osojra in obližnjih kampov je mladih preko 50, tako da družbe tam sedaj res ne manjka.
Moji fantje hodijo v Osor, kjer imajo že kar stalno družbo (jih je menjaje se- glede na dopustovanje in iz vseh vetrov, tudi preko 30-40!)
Tako da zabava kar je, samo poiskati si jo je treba. No, odkar imajo Ridimutak je še iskati ni treba več 🙂
V Nerezinah imata polno dobrih in menda ne predragih apartmajev, tudi obalo brez čolnov, mislim pa, da ni mivke..
Ne vem iz prve roke, vem pa od mojih sinov in njihove družbe, da so lani hodili tja. Šli so tam ob 11h ali pozneje 🙂 donmov so se vračali pa proti jutru..
Lani je bilo prvič, začeli so dosti pozno – enkrat julija in je zaživelo šele sredi julija, ko je začela tja hodit Osorska družba, potem je pa potegnilo še druge, tko da je blo “polno”.
Čez dan je plaža (tista plažica levo pred pumpo če greš iz Osorja – fajn, ker se da it tud peš ob obali iz Nerezin ali po cesti iz Osorja – kar ni prav fajn za nazaj ker ni pločnika-če si ulit… 🙁 )..enega so vlekli iz škarpe :))
Menda je fajn muzka (dance, electronic itd..), DJ-ji, predvsemn se pa nekaj dogaja.. Je barček, nasproti DJ-jev “plac” vmes pa plešejo, stojijo, sedijo… pa to tko ti najbrž bolj veš kot jaz 🙂 menda v tem stilu kot Zrče… Kaj več bi ti povedal kdo od mladih..Mogoče poznaš koga, ki je na FB fan? Tule je namreč stran na Facebooku – vsi so not :).Gotovo bodo uzdrmali tudi drugo leto. Tule pobrskaj za več info. Kot izgleda je od 1.7. do 22.8. Če zgooglaš RIDIMUTAK dobiš kar nekaj rezultatov.
Bravo – linka pa nisem dala. Evo ga: Ridimutak Beach Bar
http://www.facebook.com/s.php?k=100000000004&id=29893050305&sid=0c8ccf6f4b2e41273091d4956e0b35ee&n=-1&o=4&hash=07a9181ff12cb4ca3f504004d8da63df&sf=p&s=140#/pages/Nerezine-Croatia/Ridimutak-Beach-Bar/29893050305?ref=s
Upam, da bo vredu, če ne pa poišči sama na FB – je odprta grupa.
Mislim da ja ?? Saj je samo ena pumpa in plaža med Osorjem in Nerezinami.
Lani se je začelo kot rečeno šele proti koncu julija če se prav spomnim, ker se je šele takrat nabral folk. Zna biti letos enako, glavnina folka (mladine) pride šele koncem julija.. .
tule je link na Googlemaps:
http://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=en&geocode=&q=osor+croatia&sll=41.957703,2.626805&sspn=0.014616,0.027637&g=osor+cro&ie=UTF8&ll=44.673441,14.396891&spn=0.001656,0.003455&t=h&z=18
Moram še enkrat napisat, da mene tam ni bilo pač pa moji sinovi… niso sicer padali v nezavest od navdušenja, so pa hodili in se dobro zabavali.. kar pa je odvisno tudi od družbe s katero si ..??
Lep pozdrav,
sam imam apartma v naselju Bučanje, na žalost imam v glavni sezoni že vse zasedeno vendar pa naselje močno priporočam. Na moji strani imam poleg slik od apartmaja tudi veliko slik naselja pa tudi otoka Lošinja. Naslov je:
na žalost je prišlo do napake. Naslov je:
Forum je zaprt za komentiranje.