Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Lorealov puder True match

Lorealov puder True match

Hojla!

Že nekaj časa gledam reklamo po tv od pudra true match. Zanima pa me, če je ta puder primeren za nečisto in mešano kožo. Imam veliko ogrcev in mozoljčkov ter mastno t cono. Je zadosti prekriven?
Pa še to, ko sem bila enkrat pri vizažistki mi je rekla, da imam bolj olivno polt, kaj vem, sama tega pač ne znam ocenit. Zato me zanima, kakšen odtenek naj iščem? Zmeraj sem imela kar nekaj težav pri izbiri odtenka pudra.
Trenutno imam tekoči puder Max factor colour adapt št. 75 (golden) ter puder v kamnu tudi od Max factorja, creme puff št. 41 (medium beige). Ko se namažem, se mi zdi, da mi vseeno malo potegne na rozkasto.
Prosim, svetujete mi.

Hvala in lep dan.

Loty

Ojla Loty,
lorealovega pudra žal nisem probala, pa tudi drugih izkušenj nimam z njim. Morda se najde kakšna uporabnica, ki bo iz prve roke povedala kako in kaj.
Olivna polt pomeni, da ni rumenega podtona ampak bolj modrikast. To pomeni, da puder št. 75 ni ravno dobra izbira, ker vleče na rumeno. Menim, da bo št 70 primernejši, sicer pa se Color adapt izredno lepo prilagodi osnovnemu odtenku kože, pa najbrž ni takšna katasrofa zaradi ponesrečene izbire.

LP Jadranka

Glej, če imaš nečisto kožo, kot si napisala, jo najprej spravi v red s pravilno nego. S prekrivanjem ne boš nič dosegla. Tega pudra ti ne bi svetovala, ker ni za mastno kožo. Najti moraš puder, ki se natanko ujema z barvo vratu.

Žal True match ni ravno primeren za mešano kožo. saj je precej masten in maši pore.
Za mešano kožo je odličen REvlonov puder Natural in CS lite.

Jaz pa sem bila zelo zadovoljna z njim. Imam mastno kožo in mi ni mašil pore. Imela sem odtenek W3 kateri se lepo prilagala moji barvi kože, zdaj moram po novega , vendar ga v Mullerju niso imeli v tem tonu.

Drugače imam malo brazgotinic od mozoljev + malo mastno kožo, pa me zanima če bi bil ta puder primeren zame, ker potrebujem takega, ki dobro prikriva.
Koliko pa stane?

Pozdravček,
z omenjenim Lorealovim pudrom nimam izkušenj, poznam pa MF Lasting performance puder, ki ustreza opisanim željam.
Jadranka

Urša, jaz imam podobno kožo kot ti, z brazgotinicami in mi je do sedaj še najbolj ustrezal ravno ta puder. Ni mi mastil kože in zelo dobro je prekril…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close