Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice lordwales zmanšuje pisanje !

lordwales zmanšuje pisanje !

Rekli boste – eden najbolj hiperprodukcijskih pisateljev na Slovenskem – 15 kil napisanega na papirju – zmanjšuje količino napsisanega za najmanj polovico! Kaj se je kaj takega pripetilo lorduwalsu.nič kaj takega – še vedno je tak kot vsa leta – tako sem se pač odločil.

Hvala za izjemno slavo na tem potralu / a bom dobil kakšno medaljo za to / če bi bila taka slava pri urednikih ! sem pa za kakšno osebno srečanje na formalni ravni !

Naj vas potolažim : Še vedno bom pisal , klical urednike in urednice in jih navduševal z prijaznostjo , jim pošiljal maile , vendar najmnj pol manj!

Najbolj bo trpel roman lordwales , a ga bom še pisal , najbolj se bo povečalo število napisanih reportaž.

seveda je travel.over.net še kaj drugega kot samo popotniški forum.prav zanima me, koliko ljudi je že dobilo partnerja ali partnerko na tem forumu, in koliko sejih je že poročilo?v vseh teh letih je ta forum postal komercialna luknja , a prijateljstva ostanejo , in čas bi bil da se pričnejo tudi uradno organizirat srečanja.

na forumu bom še vedno vendar manj !

lep pozdrav

http://www.lordwales.com

osebno srečanje na formalni ravni – mislim srečanja ki jih organizira uprava !

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close