Najdi forum

Lonley planet

Se splača Lonley planet kupit v samem kraju, al že kr pri nas, al preko neta direktno?Kr pri nas stane 1 okli 5000 SIT, če pa vzameš na netu paket 3eh (LA,SF in LV) pa še zemljevid LA pa je 10 000..samo ne vem, kak je potem s poštninami… si je že kdo tako naročil? 😉 Lep dan

ojla!
moje mnenje je da so lonely planeti v sloveniji najdražji. glede poštnin pa tako. amazon.de ne zaračunava poštnine v Avstrijo, Nemčijo, Švico in luksemburg zastonj. za ostalo evropo pa zaračunava dodatnih 11€. mal si poglej!

drgač pa glede na to da potuješ v ZDA boš tud tam dobil/a LP po ugodnih cenah.

lp eva

Mašika,
jaz ti lahko za neko simbolično ceno prodam LP “California & Nevada”. Glede na to, kaj vse je že dal skozi, je še zelo dobro ohranjen. Leto izdaje: 2000.
Po mojem mnenju nima smisla kupovati vodnikov za vsako mesto posebej, ker je v tem več kot dovolj informacij. Včasih še preveč!
Če te zanima, se javi!
Lep pozdrav
Pepson

Kar se mojih izkusenj tice, ima lonely planet izredno slabe vodnike za mesta! Sam sem bil v Rimu in sem imel LP Rome, pa je bil totalno nepregleden, neuporabne informacije, “budget” prenocisca ali restavracije so se vedno skoraj enkrat drazje od tistih, ki jih odkrijes na mestu samem,… Slabi zemlevidi,…Tako pravijo tudi drugi s katerimi sem se pogovarjal. Drugace sem imel z LP vedno dobre izkusnje

LP L

A obstaja se kaj drugega s čim bi si lahko pomagala?!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close