Najdi forum

Že veliko napisanega … vendar … Zanimajo me vaše izkušnje s hostli v Centru Londona (čistoča, cene, izhodišče za ogled znamenitosti, …) in kakšen bi bil najcenenejši prevoz iz Stansteda do Centra L. Hvala.

V VB prav poceni ne bo nič. Za hostle ne vem, iz Stansteda vozi Stansted express (vlak) na žel. postajo Liverpool street. Mislim, da je povratna karta okoli 25 GBP. Vozi tudi avtobus, sicer pa lahko vse najdeš na spletni strani letališča.

Iz letalisca vozi poceni bus, tako da to ni problem. Sicer pa je na letaliscu vec ponudb, pogledas in se odlocis za eno.
Spali smo v hostlu, ki se sicer imenuje Princes hotel, ima mislim da dve zvezdici.. je bil med najcenejsimi in za to ceno tudi primerna ponudba (kopalnice so bile v slabem stanju, postelje ozke in skripajoce, kao samopostrezni zajtrk-nekaj paketov toastov,marmelada,kosmici in pijaca… ne ravno najboljsa nastanitev, ampak mi se nismo sekirali, saj smo mladi, poceni je blo, blizu podzemne, pa ze potrpis 🙂
Eno noc so nekaj zamesali in ni blo prostih postelj in so nas prestavili v drug hostel (ime sem pozabila), ki pa je bil veeelik bolsi in ko smo gledali cene ni blo pretirane razlike. Tako da svetujem, da ne vzames najcenejsega hostla oz. da se prej pozanimas (in si ogledas kake fotke)..

Mi gremo v kratkem tudi v London.
Cene avtobusov so od 14 do 17 funtov (povratna). Najcenejši si Easybus-ovi minibusi, kjer je cena enosmerne karte med 2 in 8 funtov.
[http://www.londontoolkit.com/travel/stansted_airbus.htm]
Za ogled znamenitosti se dobi pa precej kart po znižani ceni, recimo first minute za London Dungeon (5 funtov ceneje), Madame tussaud po -55%, če greš na ogled po 5 uri popoldan ipd.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close