Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice london – strmec / primerjava /

london – strmec / primerjava /

Strmec pri Korenskem sedlu – že cel dan ropotajo po medijih Korensko sedlo zaprto – peš nobenih težav , z zelo počasno hojo iz Kranjske gore ura in pol , hitre pa ura !

ker se da primerjat samo vodo , ki je na strmcu zdravilna in v neomejenih količinah , predvsem pa zastonj , se bojim d anavadne vode in hipermarketu v londonu ne boste dobili pol litra izpod €vra , litra in pol pa izpod 3 €vrov. Če ne poznate nobenega v Londonu , vsak dan gre najmanj 100 €vrov , naprej pa nima smisla razlagati , saj iz londona bežijo celo Domačini.

najdražja prestolnica €vrope in lep primer množičnega turizma , ki prinaša dobiček samo turistični industriji , kakor v Benetkah , kjer fante ne boste dobili v kavarnah izpod 10 €vrov

main stream – main bussines
to je temelj turizma

Ma čaki, si sploh kdaj bil v Benetkah in Londonu? Ali si si ogledal cene hotela HIlton na netu?
Ne blebetaj če nimaš pojma.

Saj tud v Londonu ni še bil..vsak njegov drug čanek je o Strmecu..kjer je vse zastonj, ker tam ni nobene turistične ponudbe…

Seveda v benetkah sem bil , skupaj z eyfa / european youst forest action / , v času ko je bila večina pišočih tukaj in zdaj v plenicah. ene in iste šlagerje poslušat je tako dolgočasno kot gledat na arhivskih kopijah svoje bivše prijateljice , ki so zelo luštne na sliki , v praksi pa zelo težke.

Vsi ki ste bili v londonu dobro veste da si tam z 30 evri / kolikor sem jih včeraj zgubil v cazinoju , kljub temu da sem jih dobil 35 , ker sem pač se hotel zabavat , predvsem pa nekaj ur biti na toplem / nimate kaj pomagati. Tam vam v bistvu razen denarja in kartic ne pomaga nič. Vodo sicer lahko prinesete v plastični vrečki , in takoj ko ste zunaj letala jo imate lahko kjre hočete , a pustili vam bodo majhne količine. Nikar ne pijte vode iz vodovoda v londonu , ker boste imetio hujše tećave kot jih ima trenutno pišoči.

V londonu bil , imam ohranjene slike , hvala bogu brez prebite pare , tako d anisem imel nobenih težav , prevoz in hrano pa so mi plačali.

In če vas moti da kar naprej o strmcu , pač pejte tja , iz ljubljanskih ulic prijeten sprehod.

In če imate tako plačo kot jo ima pišoči verjetno ne boste rinili v london , mar ne ? Pa če je letalska karta zastonj , meni se še 3 € za cerkev na blejskem otoku zdi dovolj , hvala bogu da so tudi pri nas začeli masovni turizem zaračunavati. Sucer meni turizen ustreza , saj moj kraj je main stream , če bi se pa na strmcu lotil posla , bi bankrotiral.

dragi moji , tako je to , !

Če imaš slabo plačo ne pol rint v kazinoje.

Cazinoji, pa šparanje pa res ne gre skupaj, s 30 evri jaz živim kar nekaj časa…

A še niste dojeli, da je brezveze njegova pisanja komentirat?
Najlažje je pač doma ležat in nič ne delat – posledica tega: brez denarja biti . posledica tega: nikamor ne more iti – posledica tega: jezen na cel svet biti – posledic tega: druge prepričevati, kako brezveze je po tujini denar zapravljati!

Pavla, zelo simpatično napisano – kratko, jedrnato kar večina razmišlja. Ampak je včasih tako fajn komentirati in se malce nasmejati…Morda se pa bomo kdaj naveličali, kdo ve…

Nikoli nisem rekel da imam slabo plačo , delam , in za zabavo to so cazinoji trošim pol manj kot večina za caice in drinke. kaj naj kar naprej kupujem nove cd , če pa vas moje varčevanje skrbi – varčujem ! In med tednom ne potrošim niti centa ?

Z 30 € si ne morem privoščiti izleta v Ljubljano , ker me samo povratna karta stane 20 € !

Če se odrečem še cazinojem , potem najbolje
da grem k menihom !

Koliko pa stanejo ženske ?

Ne vem če katera še pade na en sadni sok ?

Ha, ha dragi Lord, jaz nikogar nič ne stanem, ker sem samostojna ženska in si sama plačujem. Oziroma enkrat en, drugič drugi. Če se pa pustiš izkoriščati, kar očitno si se že kdaj, saj imaš slabo mnenje o ženskah, si si pa sam kriv. In ali boš denar, ki ga šparaš in niti centa ne zapraviš čez teden, v grob odnesel? Ali ni bolje uživati življenje? In žal, vsaj jaz mislim, da je še marsikaj užitek, ne samo igralnice. Tudi potovanja, pa ne v Ljubljano, temveč kam v naravo, pa se vsedeš v avto in odpelješ, potem pa peš naprej po okolici in je ceneje kot 20 evrov, čeprav ista kilometrina. Še dobro, da smo si različni…:-)

se strinjam , saj grem veliko v naravo , o ženskah ki me načeloma niso veliko stale / razen živcev / , a dokler so randiji enkar eden plača , drugič drugi , a ko je stalna veza , in položnice ?

Ha,ha nobene položnice mi še noben ni plačal, svoje plačujem sama, pa sem bila že v stalni dolgoletni vezi…Res se mi smiliš, ker na vse tako črnogledo gledaš…kje si pozabil optimizem glede na ljudi, glede žensk, glede sebe? Poišči ga in življenje bo lepše…

Ubogi menihi, samo to jim manjka, da jih obišče Lord!!!

Colon

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close