london, nekaj vprasanj
Za maja nameravava s fantom malo v London, pa naju zanima kje so najcenejsa prenocisca, bolj v centru? Sicer sva se nekaj ze pozanimala,ampak vseeno vprasam.
Zanima me kaj se splaca vse ogledat? Sla naj bi za 6 dni.
Zelo imava zeljo, da si greva en dan ogledat Monkey world, pa me zanima a so normalne povezave z vlakom do tja, je ze kdo bil tam…?
Pa se nekaj, London eye, a se splaca gor in kako se to vrti, se to hitro vrti, gre pocasi…?
ojla.
Jst sem bil že kar nekaj let nazaj v Londonu. Takrat ko se je ryanair šele začenjal…
Spala sva v anem hostlu blizu Tower Bridge (15 min). Je bil za takrat kar poceni 12 funtov, z bednim zajtrkov in 6 ljudi v sobi… Sem pozabil ime in naslov 🙁
ampak ostali so bli po 20+ funtov.
Imela sva 3 dni in sva za dva dni vzela tisti odprti turistični dobledecker. Je 15 funtov za del dan, ima 4 proge in v glavnem vidiš vse kar je pametnega. Kadarkoli lahko stopiš dol si pač ogledaš kar te zanima in spet na avtobus, ki vozijo zelo pogosto.
Ko pa stvar mal že poznaš se pa splača uporabljat podzemno, ki je precej cenejša.
Za London eye pa sem slišal da je velika vrsta in da moraš verjetno kak dan prej rezervirati ali kupiti karto…
Drgač pa je ogromno stvari za videt. Muzeji so res dobri in veliko jih je.
Lp
Andrej
Kaj se splača ogledat? Vsako jutro dobita na postajah za podzemno njihov časopis (mislim, da je to Metro), kjer bosta našla še in še o prireditvah v mestu, vključno z navigacijo.
V Londonu je edina težava izbira, kar pa morata kar sama opraviti in bo še najbolje. Ključne stvari pa tako ali tako iz vsake brošure ven štrlijo.
Dolgčas vama prav gotovo ne bo.
Forum je zaprt za komentiranje.