Najdi forum

London – Isic

Čao,
a kdo ve, če ti pride Isic študenstka izkaznica kaj prav v Londonu – če imajo kake popuste za študente (npr. za tedensko underground vozovnico, pri vstopninah v Madame Tussaud, Parlament ipd.)?

Najlepša hvala za informacije!

Jana

Ja, kar vzami jo. Še največ popustov dobiš z njo. Že pri hostlih. Pri Madame Toussaud’s pa žal ne bo nič, ker ni popusta za študente. Drugače pa najboljše, da vsepovsod še posebej vprašaš, če imajo popust.

Good luck!

Hey!

No, ti bom jaz takole iz prve roke povedala. Lani sva bila s fantom v Londonu in sva se veselila, koliko popusta bo s to kartico, pa ni bilo cisto000. Vse agencije ipd. imajo to v katalogu od ISIC-a napisano, ko pa jo pokazes pa recejo-saj ok, to ni veljavno. Se najbolj se ti splaca, da povsod jemljes otroske karte, itaq te nobeden ne bo vprasal kolk si stara. Ce pa na blagajni prasajo pa reces da je za sina npr. not pa, da ni hotu, pa da si jo mogla izkoristit. Sam ziher ne bodo prasli, ker jim je pomembno, da mas karto.

Lepo mi pozdravi London,
CHila

Hvala za oba odgovora. Zanima me predvsem to, če npr. za vstopnino v London Tower ali Kensington Palace ISIC kaj koristi? Ker na internetu so navedene cene za študente kake 3 funte cenejše kot normalne, zraven pa piše (with student ID). Vem da za parlament npr. ne velja nobena mednarodna študentska izkaznica, ampak samo angleške, ne vem pa, če to velja za vse ostale vstopnine? Ker vstopnine so pa res fullll visoke…

Hvala v naprej!

Janja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close