lomljivi nohti???
Poskrbi za pravilno nego, to pomeni negovanje z kvalitetnim oljem in redno piljenje – stran s škarjicami ali bog ne daj ščipalkami!
Ta lak je priporočila moja manikerka:
http://apoteka-natura.si/lcn-diamond-power-16-ml-p-1001.html
Nohti morajo biti vedno zaščiteni z lakom.
mi ti lahko svetujemo samo kaj nam pomaga, kaj bo pomagalo tebi boš mogla pa sam a odkriti.
moja mami je tud uporabila unga iz mullerja samo se mi zdi da z zeleno nalepko…bla ful zadovolna…teta je uporabila enga izmed teh lnc lakov (nek roza je biu če se prou spomnm)..bla tud ful zadovolna…
men pa noben od teh dveh ne pomaga..kr neki..še nism ugotovila kaj naj nardim…
res pa je da začne se pri lepo negovanih nohtih . pilica skos sabo, ko se ti zalomi splil… oljček…lahko si zvečer namažeš z olivnim oljem, daš gor bombažne rokavičke in pustiš čez noč…
pa vso srečo…
Tudi jaz , odkar sploh ne uporabljam več laka, tega bo zdaj ene 6 let, imam krasne trdne nohte. Ko sem jih lakirala, so se mi stalno cepili, lomili, tudi ko dem uporabljala tisti set za piljenje in gladenje nohta, da kao izgleda malo nalakiran – so se mi blazno stanjšali. Zdaj jih redno pilim, imam dolge le ene par mm, vsak dan si namažem roke pač z eno kremo za roke ene 3krat (pomivanje pa to)
Jaz sem imela take nohte, kupi Microcell v Mullerju s temno modro nalepko, nohti lepi kot iz salona :):)[/quote]
Tole je res dobra stvar. Tudi jaz sem si s tem utrdila nohte. Nasvet sem dobila na tem forumu in sem še zdaj hvaležna zanj.
Druga, res odlična stvar so pa tablete. In če oboje kombiniraš, potem boš gotovo imela lepe in močne nohte. Sicer se teh tablet zdaj ne dobi več v Sloveniji in pri nas nisem dobila enako kvalitetnih. In sicer Nutrival (za vzdrževanje), za zdravljenje pa Nutrival Plus. Dobiš na Hrvaškem.
Pozdravček,
nohti so odraz stanja notranjosti organizma, tako da slabi nohti pomenijo da v telesu nekaj manjka: večinoma so to aminokisline, minerali in elementi v sledovih. ( predvsem pomanjkanje kalcija, silicija, joda, cinka in železa) Lahko je vzrok tudi motena presnova: slaba prebava.
Dodajte svoji prehrani aminokisline: beljakovine živalskega izvora: meso,ribe, mlečni izdelki, sirotka je odlična, stročnice.
Svetovala bi pestrejšo prehrano.
Prehranska dopolnila? nimam dovolj podatkov vašega življenskega sloga da bi lahko to priporočila.
Pošljite več podatkov.
Na sejmu Narava in zdravje bom imela neodvisno svetovanje Vabljeni.
Simone Godina
Beauty Coach
AntiageDermoLab antiaging svetovalni centri
Ljubljana, Portorož
040 291 165
Facebook: Antiagedermolab
Mlačno olivno ole (pogrej a ne preveč) par kapljic limone. V olje zaradi bolše arome lahko dodaš kakšno kapljico eteričnega olja.
Naredi piling rok in nohtov. Nato namakaj nohte v olivnem olju z limono. Na koncu roke obriši in še malo vtri v matriks-tam kjer noht izrašča. To si pripravi bolj pogosto, ko bo boljše pa lahko redkerje.
Lep pozdrav
Tally
seveda si lahko, vendar morate gel lak pravilno odstraniti z odstranjevalcem gel laka https://www.negaroknohtov.si/remover-odstranjevalec-soak-off-gel-laka
Forum je zaprt za komentiranje.