Najdi forum

Logarska dolina

Enkrat v septembru bi šli z družino (2+2) na en podaljšan vikend v Logarsko dolino. Ponudnikov namestitev je na Googlu kar nekaj (penzioni, hotel, vila, turistične kmetije,…). Ima kdo izmed vas kakšno posebej dobro izkušnjo s kakšnim ponudnikom storitev oz.kaj mi svetujete?

Če pa ima kdo slabo izkušnjo, pa seveda tudi lahko pristavi piskrček….

Če vas ne bašejo finance, je hotel Plesnik odlična izbira.

Sem bila v hotelu Plesnik in mi je bil res super, letos sem se pa odločila za penzion na Razpotju, pa je tudi krasno. V Plesniku imaš na voljo bazen, tako da ste lahko v njem, če bo slabo vreme, Razpotje pa ima na razpolago jacuzzi. Primerjalno se mi je hrana celo zdela nekoliko boljša v penzionu kot hotelu, ampak ni panike, lahko greš na kosilo tudi v turistično kmetijo Plesnik, kjer ponujajo kosila zelo ugodno.
Edina stvar v penzionu je bila ta, da smo bili marca edini gostje in ker kurijo na biopeč, ki je pri sosednji kmetiji, je zmanjkalo tople vode. Je bila pa zato savna topla, pa tudi jacuzzi ni bil slab 🙂
Naslednjič bom izbrala pa turistično kmetijo in tako po vrsti, da preizkusim vse. Mi je tisti kot tako všeč, da se splača večkrat iti.

No, mi smo pa bili v Kmečki hiši Ojstrica, ki je tudi od družine Plesnik. Sobe so lepe, hrana zelo dobra.

lp

http://www.intellectus.si/ - Prevajanje, prevodi s pomenom.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close