Logarska dolina
Spet računam na vašo pomoč:-)))
Sem že brskala nekaj po spletu, pa nič pametnega oz. ugodnega ne najdem…. Namreč, v kratkem nameravamo na izlet v Logarsko dolino, pa bi radi nekje v bližini prespali za ugodno ceno: dva odrasla in dva skoraj najstnika… Lahko samo nočitev, lahko nočitev z zajtrkom…. Nismo zahtevni, le čisto mora bit….
Kar sem na sletu izbrskala, ni preveč ugodno, zato računam na izkušnje in priporočila s prve roke….
Pred leti smo se v tistih koncih zadrževali par dni, vendar s šotorom, v kampu Luče… krasen dopust, pa bi radi ponovili, nam je takrat ostalo še nekaj točk, ki jih nismo uspeli obiskati.
Hvala za namige!!!
mi hodimo v planinski dom, ki je sredi Logarske. Nam je božansko. Dobra izhodišča za sprehode, kolesarjenje…………..
Zajtrki so “po želji “. Kosilo in večerjo pa navadno naročimo glede na dnevne aktivnosti. Absolutno pa poskusite žlinkrofe. Joj se mi že sline cedijo.
je pa to preprosta namestitev z skupnimi sanitarijami in tušem. Kot popotnike in planince nas to sploh ne moti. Sploh glede na to da smo potovali po takih krajih kjer je bila voda samo za pit.
Forum je zaprt za komentiranje.