Logan – je za kupit?
Imam varianto kupit Logana, star 2 leti, 17.000 prevoženih kilometrov, prvi lastnik, motor 1.6 z vso opremo za 6.100 EUR. Mislim, da je to kar ugodna cena. Ima kdo ta avto, izkušnje z njim, udobnost… Sicer sem se peljala z njim samo en kilometer v avto hiši, ampak se nikakor ne moreva z možem odločiti za nakup. To nama je trenutno maksimalna cena, ki jo lahko dava. Ne vem, ali je za kupit ta avto ali rajši kakšnega drugega (starejšega in z dosti več kilometri) za isto ceno. Prosim za vaša mnenja in komentarje.
Mislim, da bi bilo dobro stopiti v kontakt s tistimi, kateri ga imajo. Kakor trdijo da je vse francosko v njem , da ga samo sestavljajo v Romuniji….ne vem….ker mene so tudi tako nategnili , ko sem kupovala Roverja, da je vse od HONDE, pa honde se videl ni, nagajal je pa za 5 Loganov.
V vsakem primeru boste malo tvegali, kajti ce ne tvegas nimas nic. Ce ste se tako odlocili, da imate rajsi skoraj nov avto za ta denar potem ga vsekakor vzemite. Zahtevajta samo se garancijo, pa malce vec se peljita- na probni voznji.
lp.