Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek LOČITEV

LOČITEV

Katera ločitev je bolj poceni in hitrejša, da greš na sodišče ali na sporazumno ?

Se mi zdi, da s tožbo….pa to ne pomeni, da se res tožarita…. Midva s prvo ženo sva tako uredila in je bilo hitro.

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

Če imata kaj premoženja je ceneje s tožbo, drugače pa sporazumno. Midva sva se sporazumno, ločena v treh tednih. Ljubljansko sodišče. Brez obravnave. Nimava otrok. Pocen pa ni blo, ker procente od premoženja štejejo :S. Ampak takrat pač nisem razmišljala o tem.

V vsakem primeru se zadeva spelje na sodišču!

Pri meni enako.

V primeru , da se odločiš za sporazumno ločitev in imaš mladoletne otroke , ali moraš prej imet pogovor na CSD ? Kaj pa glede hipotekarnega kredita ,žena bresposelna odplačujem jaz oče?Kako se tega bremena rešit? Da se odpovem vsemu nepremičnini.Za odgovore , hvala .

Če imaš mladoletne otroke potem sta oba klicana na CSD. Glede kredita pa ne vem; upam, da ti kdo pomaga z nasvetom.
Srečno!

Vprašaj še tule; http://med.over.net/forum5/list.php?197

Z dvema sva se ločila sporazumno, pri tretji pa je šlo le s tožbo. Upam, da je to za vedno končano. Dost mam.

Hočeš rečt, da si se ločila 3x?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close