ločitev in tegobe po
največja neumnost, 28.08.2022 ob 23:01
ločenka, 28.08.2022 ob 22:56
ločenka, 28.08.2022 ob 22:55
največja neumnost, 28.08.2022 ob 22:45
ločenka, 28.08.2022 ob 22:29
največja neumnost, 28.08.2022 ob 22:24
ločenka, 28.08.2022 ob 18:58
zdi se kot manipulacija, 28.08.2022 ob 18:38
Neke koristi si očitno še obeta od tebe.
Skupno premoženje je urejeno, hišo sva napisala na otroke v enakih deležih, on lahko v hiši biva do polnoletnosti zadnjega otroka in to je to. Bolj me skrbi njegova manipulativna pishološko patološka stran in maščevalnost, ker ga nisem prosila, da ostane.
Največja bedarija, da je hiša v takem primeru napisana na otroke – ker te lahko znogirajo in ven vržejo ven čez ene pet let, ali pa ko boš stara in si še želela v hiši živeti, pa ne boš mogla živet v svojem, ker bodo prodali, ker ni nič tvojega – ti boš šla pa pod most potem živet?
Pa še malo sumničavo, da ni zgodbica res za naklikavanje, torej mamac: vsi trije otrosi so že polnoletni ?
Ker drugače se na njih nepremičnina ne more prepisati, če so še mladoletni 🙂
Ti pa še 1xpreberi moje poste, da ti bo kaj jasno. In na mladoletno osebo se lahko prepišejo nepremičnime s pogojem zunanjega skrbnika, ki je ponavadi CSD, kot pri nama.
Nisi napisala v prvih postih, da je skrbnik CSD. Zato ighraj pošteno igro komunikacije in ne zavaja in ne vali name sedaj svoje slabe volje.
Ker na mladoletne otroke direktno ne moreš napisat nič od nepremičnin, ker se jih ne more vpisat kot lastnike v Zemljiško knjigo. Pika.
Veliko merdo imaš. Po glavi se boš tolkla. Ker si bila očitno poročena s psihičnim manipulatorjem – kar si ugotovila tudi sama – scat te je lepo peljal, preko zapisanega premoženja na otroke, naivno si nasedla. zaigral je na tvojo karto naivnosti kot materne afinitivnosti do otrok – mama pa ja vse da za otroke. Vprašanje pa. če bodo oni kot polnoletni dajali “vse zate” nadaljnjih 30 let, kolikor boš verjetno še živela.
. In ja, če bo otroke proti tebi obrnil, te bodo zbuhali ven iz hiše takoj, ko jim bo to v polnoletnosti zapasalo. Velika napaka zate. Ker si brez premoženja, – praktično greš res lahko pod most, če nimaš kje kaj našparanega, črnega fonda slučajno.
Veš kaj ali se ti norčuješ? Hišo v kateri živimo je moja dediščina in je napisana name, hišo, ki sva jo imela z bivšim, pa sva prepisala na otroke in ja so vpisani v ZK kot lastniki, ker tudi v primeru dedovanja se vpiše mladoletni lastnik. Torej ne bluzi, če ne poznaš zakonodaje. On ima pravico bivanja v zameno za rihtanje, do polnoletnosti dvojčkov, kar se bo zgodilo čez dobrih 10 let. Ko so mu razložili, kako se deli premoženje in je ugotovil, da me ne bo mogel izplačati, ker bom z računi zahtevala dejansko vloženo vrednost in bo ta znašala več kot polovico, je sprejel to možnost. Najbolj hladen tuš je doživel ob tolmačenju skupnega premoženja in posebnega premoženja, ki sem ga dobila z dedovanjem po mojih starših. Ob vsej svoji pameti je bil prepričan, da bo njemu ostala najina hiša, meni pa dedovana in dednina.
za največja neumnost
Kakorkoli. Največja neumnost je, da je na to pristala. Ker jo lahko kot polnoletni spravijo pod most.
Ah daj no baba glupa, ona ima svojo hišo, skupno pa bodo dedovali otroci, desc v tem primeru ne bo imel kamče se ne bo pobrigal zase.
ločenka, 28.08.2022 ob 21:15
miki miš, 28.08.2022 ob 21:02
Kako to misliš on lahko biva v hiši do polnoletnosti zadnjega otroka? On torej biva v isti hiši kot ti in otroci? Ali hodi ven in noter kakor se mu zdi?
Jaz sem se preselila 15km vstran, v podedovano hišo od mojih staršev, on pa je ostal v najini oz sedaj hiši od otrok. Vsak je tretjinski deležnik. Pravico zastonj bivanja v zameno za urejanje in vzdrževanje čistoče ima do polnoletnosti zadnjega otroka, to bo čez 11 let.
kaj tako neumnega pa se nisem slišala res ne…
da nekdo, ki je pol lastnik bajte pristane na to, da bo kljub polovicnemu lastnistvu cez 11 let brezdomec, lastniki bodo pa ljudjr, ki s prstom niso mignili za to nepremicnino… pa ceprav otroci…. kaj tako norega pa se ne…
poleg tega je to pogrom za odnose med otroki.
Prtisnjeno do amena.
babi glupi, 29.08.2022 ob 08:43
Ah daj no baba glupa, ona ima svojo hišo, skupno pa bodo dedovali otroci, desc v tem primeru ne bo imel kamče se ne bo pobrigal zase.
pa res je…
tip je zmesan da je na to pristal… bolje bi bilo bajto v prodajo, bivanje v njej dokler se ne proda in potem tej zlobni babi da polovico, ostalo pa porabi za ureditev stanovanjskega vprašanja zase…. tako pa je svoj posteni in prigarani delez kar dal v tri krasne otrokom, ki niso za nic zasluzni za to in bodo ga lahko postavili na cesto… kakor je vidno bo mati lepo prilivala olje na ogenj…
čeprav tile trije otroc se bodo pol pa poklal med sabo za to bajto ze sami trije in razlicni interesi bodo dovolj, kaj sele da dobijo partnerje…. to bo krega…. bravo butasta mati bravo… za tako odločitev
oh jeah, 29.08.2022 ob 09:38
pa res je…
tip je zmesan da je na to pristal… bolje bi bilo bajto v prodajo, bivanje v njej dokler se ne proda in potem tej zlobni babi da polovico, ostalo pa porabi za ureditev stanovanjskega vprašanja zase…. tako pa je svoj posteni in prigarani delez kar dal v tri krasne otrokom, ki niso za nic zasluzni za to in bodo ga lahko postavili na cesto… kakor je vidno bo mati lepo prilivala olje na ogenj…
čeprav tile trije otroc se bodo pol pa poklal med sabo za to bajto ze sami trije in razlicni interesi bodo dovolj, kaj sele da dobijo partnerje…. to bo krega…. bravo butasta mati bravo… za tako odločitev
Kdo je sfinanciral bajto in zakaj je pristal na tak dogovor? Vsaj toliko je bil pameten, da ni šel v tožbo, ker bi pušnil. Bo pa frajer zastonj bival v hiši, to pa ja. Če bi bila ona tak zmaj, bi zahtevala sodno prodajo in delitev denarja in ker bi dokazala, kdo je dejansko plačal hišo, bi tip dobil kar je vložil, to je skoraj nič.
kot jaz vidim, 29.08.2022 ob 09:46
Kdo je sfinanciral bajto in zakaj je pristal na tak dogovor? Vsaj toliko je bil pameten, da ni šel v tožbo, ker bi pušnil. Bo pa frajer zastonj bival v hiši, to pa ja. Če bi bila ona tak zmaj, bi zahtevala sodno prodajo in delitev denarja in ker bi dokazala, kdo je dejansko plačal hišo, bi tip dobil kar je vložil, to je skoraj nič.
pise da je bila njuna bajta… on ne bi nic izgubil, ce bi sel v tozbo, baba ga je okradla tistega njegovega dela… ce je bajta njuna, potem nek delez ima… bedak je da ni sel v prodajo ja bedak, bi mu ostalo njegovo, tako pa je baba to vse pohapsala in dala otrokom…
ce ze je to naredila bi imela pravico otroke vpisati samo na njen delež, ne pa tudi na njegov, ce je to zaradi delitve premoženja…
butelj je pristal na to da ga okradejo in no potem se brezdomec… ce bi mu ostal vsaj delez v bajti brez njrhovega soglasja ne bi mogli nic
oh jeah, 29.08.2022 ob 09:57
pise da je bila njuna bajta… on ne bi nic izgubil, ce bi sel v tozbo, baba ga je okradla tistega njegovega dela… ce je bajta njuna, potem nek delez ima… bedak je da ni sel v prodajo ja bedak, bi mu ostalo njegovo, tako pa je baba to vse pohapsala in dala otrokom…
ce ze je to naredila bi imela pravico otroke vpisati samo na njen delež, ne pa tudi na njegov, ce je to zaradi delitve premoženja…
butelj je pristal na to da ga okradejo in no potem se brezdomec… ce bi mu ostal vsaj delez v bajti brez njrhovega soglasja ne bi mogli nic
Kdo je plačal bajto, njen oče, če si slučajno spregledal. Dobil je pol bajte, ni si sam sfinanciral kapiraš razliko?
oh jeah, 29.08.2022 ob 09:30
kaj tako neumnega pa se nisem slišala res ne…
da nekdo, ki je pol lastnik bajte pristane na to, da bo kljub polovicnemu lastnistvu cez 11 let brezdomec, lastniki bodo pa ljudjr, ki s prstom niso mignili za to nepremicnino… pa ceprav otroci…. kaj tako norega pa se ne…
poleg tega je to pogrom za odnose med otroki.
Prtisnjeno do amena.
kje si našla, da je polovični lastnik? to najdete samo take, ki mislite, da če vrečko s tangicami in modrcem v zakon prinesete, vam avtomatično polovica pripada. japajade.
ene ste res, 29.08.2022 ob 10:56
kje si našla, da je polovični lastnik? to najdete samo take, ki mislite, da če vrečko s tangicami in modrcem v zakon prinesete, vam avtomatično polovica pripada. japajade.
picka ti katerna zdaj te kam pa dovolj materialist kurbirski… em kdo si… toliko kot si tu druge tudi mdne okradel za moj lastni denar, jaz tvojega centa nimam in nikoli nisem vzela… dovolj imam te tvoje materialisticne obsedenosti in kat obsijanje nedolznih z okoriscanjem s tujim, ko v resnici to ti pocnes, druge okrades za vse nnihovo, pa ne samo zenske, ampal se njihove starse na pretkani nacin… prasec svinjski… in ne bom prenasala twh tvojih laznjivih napadov, ko si ti tisti ki vse to pocnes kar ocitas drugim. Dovolj te imam kurbir dovolj in teh tvojih napadov laznjivih.
V tej temi pac pise, da je bila bajta predmet delitve skupnega premozenja in ce je del skupnega premozenja potwm je vanjo ze nekaj vlozil… in ce je tako potem je jasno da je v tem deležu tudi njegova… za ta delez ga je gnila baba okradla… in to ni posteno…
ti pa seveda kot in kot ta baba delujes po principu kar je moje je moje, kar je oa tvoje je oa od vseh nas… i si osdtis tujo lastnino in jo krades… zato pa tudi take zagovarjas…
jaz nikjer ne pidpiram kakrsnekoli kraje ampak tu je ocitno , da je baba okradla tipa za njegov delez in ga dala otrokom… in to s tvojo blodnjo o tangicah in blodnjo o krajah nima nic…
oh jeah, 29.08.2022 ob 11:11
picka ti katerna zdaj te kam pa dovolj materialist kurbirski… em kdo si… toliko kot si tu druge tudi mdne okradel za moj lastni denar, jaz tvojega centa nimam in nikoli nisem vzela… dovolj imam te tvoje materialisticne obsedenosti in kat obsijanje nedolznih z okoriscanjem s tujim, ko v resnici to ti pocnes, druge okrades za vse nnihovo, pa ne samo zenske, ampal se njihove starse na pretkani nacin… prasec svinjski… in ne bom prenasala twh tvojih laznjivih napadov, ko si ti tisti ki vse to pocnes kar ocitas drugim. Dovolj te imam kurbir dovolj in teh tvojih napadov laznjivih.
V tej temi pac pise, da je bila bajta predmet delitve skupnega premozenja in ce je del skupnega premozenja potwm je vanjo ze nekaj vlozil… in ce je tako potem je jasno da je v tem deležu tudi njegova… za ta delez ga je gnila baba okradla… in to ni posteno…
ti pa seveda kot in kot ta baba delujes po principu kar je moje je moje, kar je oa tvoje je oa od vseh nas… i si osdtis tujo lastnino in jo krades… zato pa tudi take zagovarjas…
jaz nikjer ne pidpiram kakrsnekoli kraje ampak tu je ocitno , da je baba okradla tipa za njegov delez in ga dala otrokom… in to s tvojo blodnjo o tangicah in blodnjo o krajah nima nic…
ti, zafrustriranka, jaz sem ženska in nikoli nisem bila v zvezi z žensko. s tako prostaško in neumno, kot si ti, pa ne bi bila pod nobenim pogojem, tudi če bi bila istospolno usmerjena. od nekdaj preziram prostaške in neumne ljudi.
ene ste res, 29.08.2022 ob 11:37
ti, zafrustriranka, jaz sem ženska in nikoli nisem bila v zvezi z žensko. s tako prostaško in neumno, kot si ti, pa ne bi bila pod nobenim pogojem, tudi če bi bila istospolno usmerjena. od nekdaj preziram prostaške in neumne ljudi.
seveda da si ja… te orepoznam dobro… tukaj ekran pa vse prenese… lazes pa ze kot vedno tak da sam seb verjames.
Se je za vprasat zakaj si se zacelo zaganjati vame, pusrilo bi me na miru teleto… spet so dejanja tvoja drugacna od besed… jaz nisem nic tebi hotela… samo komentirala sem situacijo v temi… ti si se kakopak zacelo zaganjati vame… mi mi daj… tecno si kot drek… in se potlej ne zaganjaj vame… soer govofis eno in drugo delas… tak kot ze zgoraj oravim cisti hinavc… v besedah lepo… v dejanjih zahrtbni gnoj
je s tabo vse v redu? kaj pa imam jaz s tabo in kaj mi očitaš, baba zmešana? če si ti lezbijka, jaz nisem. če te je pa nekdo nategnil, se pa tistemu žali. kako ti pride na pamet obsojati me za nekaj, kar naj bi se ti zgodilo? si res popolnoma prizadeta ali? daj, če imaš jajca, se naslikaj ob 19 pred prešercem. sporoči, kako te prepoznam, pa se bova malo pogovorili. si za? boš potem tukaj napisala, kako je, če nekoga zaradi svojih psihoz po krivem obtožuješ. ja?
oh jeah, 29.08.2022 ob 11:45
seveda da si ja… te orepoznam dobro… tukaj ekran pa vse prenese… lazes pa ze kot vedno tak da sam seb verjames.
Se je za vprasat zakaj si se zacelo zaganjati vame, pusrilo bi me na miru teleto… spet so dejanja tvoja drugacna od besed… jaz nisem nic tebi hotela… samo komentirala sem situacijo v temi… ti si se kakopak zacelo zaganjati vame… mi mi daj… tecno si kot drek… in se potlej ne zaganjaj vame… soer govofis eno in drugo delas… tak kot ze zgoraj oravim cisti hinavc… v besedah lepo… v dejanjih zahrtbni gnoj
ojoj Šnela, tvoje stanje se rapidno slabša.
glede na napisano, bi si mislila, da se je zagledal v kako drugo in je hotel imeti stvaru urejene za to drugo, ki očitno ni samska, sicer bi že se maščeval. Zato si po mojem vsaj pušča odprta vrata pri tebi – če pri njej ne rata jo zapeljat od partnerja, ki ga ima, se bo vrnil nazaj k tebi in te zvabil nazaj, zato lepe besede kok te ima rad, kok pogreša tvojo kuho ipd.
mislim, da tu je zgolj to – zagledal se je v vezano žensko, ločil se je, da bi imel odprto pot s to žensko in če mu ne rata je zapeljat ima še vedno h komu se vrnit. po drugi strani ima proste roke ,da se v teh letih zafrkava okoli, brez večjih obveznosti, in hkrati vedenje, da ima še vedno svojo žensko deklo na razpolago. Če praviš, da se gre psiholoških igrc in maščevanja, je potemtakem verjetno preračunljiv, torej bo zase posrkbel.
ene ste res, 29.08.2022 ob 11:49
je s tabo vse v redu? kaj pa imam jaz s tabo in kaj mi očitaš, baba zmešana? če si ti lezbijka, jaz nisem. če te je pa nekdo nategnil, se pa tistemu žali. kako ti pride na pamet obsojati me za nekaj, kar naj bi se ti zgodilo? si res popolnoma prizadeta ali? daj, če imaš jajca, se naslikaj ob 19 pred prešercem. sporoči, kako te prepoznam, pa se bova malo pogovorili. si za? boš potem tukaj napisala, kako je, če nekoga zaradi svojih psihoz po krivem obtožuješ. ja?
ti kar haluci iraj o tem da sem lezbijka… sam ro ti povem zmesanec ne zaganjaj se vame…. ti si se začelo zaganjati vame karkoli od spola stvor si ze… ni vazno… mi rmi daj ti si se zacelo zaganjati vame…. to pove vse o tebi…
oh jeah, 29.08.2022 ob 12:39
ti kar haluci iraj o tem da sem lezbijka… sam ro ti povem zmesanec ne zaganjaj se vame…. ti si se začelo zaganjati vame karkoli od spola stvor si ze… ni vazno… mi rmi daj ti si se zacelo zaganjati vame…. to pove vse o tebi…
——————
——————-
Prideš torej, kot sem ti napisala, da se pogovoriva o moji kraji in o tem, kaj in koliko sem ti dolžna? Še agente pripelji poleg, bo bolj zanimivo.
če še niste pogruntali, 29.08.2022 ob 19:26
ni to Šnela Špela, to je Redna kot neprijavljena, se jo spozna po žargonu in kletvicah in doloen še enem indicu v njenem pisanju.
Zdaj sta “tandem”. Prijateljski. Ena drugi hrbet ščitita.
sam tolk vam povem, da ocitno rabite vi vsi pomoc zaradi ocitnih halucinacij… nisrm ne snela, ne redna…
izrazila sem samo svoje mnenje, da se lastnika (v kakrsnemkoli delezu je te bil lastnik in to ocitno je bil) ce bi se delalo posteno ne bi smelo okrasti za njegov delez… clocek je nekaj naredil ocitno za to bajto in nekaj doprinesel, zagotovo več kot otroci, ki do sedaj lastniki, on bo oa brezdomec… posteno… ne ni…
in enako ne bi bilo posteno ce bi se to naredilo zeni… v katero koli smer obrnemo…
to mamo bi se samo vprasala, ce bo ta oce se vedno dolzan prezivlhati otroke, ce se bodo po polnoletnosti se solali… to vemo da po zakonu bo.. a ti otroci v bistvu mama v njihovem inenu ga je naredila ta brezdomca inga je ona fuknila na cesto… hkrati bo pa od njega zahtevala prezivnino, njegov del pa je dala otrokom…
ogabno…
je pa seveda tudi tip bedak da je na kaj takega pristal…
to mamo bi tud se vprasala, ce je tskisto tud svojo bajto radodarno prepisala na otroke in si dala dovoljenje bivanja do polnoletnosti njihove al to sam z eksistenco drugih dela…
sem za pomoc otrokom, ce ima kdo viska, da pa lasten dom kdorkoli na kogarkoli drugega prepise za casa življenja in se vrze na cesto sam sebe, da da otrokom… to pa, samo budala naredi… tega se ne dela noben pameten lastnega doma in osnove za bivanje ne prepise na otroka za casa življenja…
tej babi zlobi na nek nacin privoscim da se ji otric pokoljejo med sabo za tisto bajto, da bo placala za zlobo in dobila solo kaj je naredila.
ona ce ze bi lahko samo svoj delez talala otrokom tujega nima pravice (pa tudi ce je samo ena miljononka)…
Dozivis marsikaj,se posebaj ce si predober in imas smolo da to izkorisca.Treba je bit dosleden in nujno je da so meje postavljene in da se ne spreminjajo. Pripravi se na pritisk preko otrok,druzine itd,.. Tudi otroci sami marsikaj skuhajo saj ves in radi bi da sta mami in ocka skupaj,pa potem malo zrezirajo zadeve.Potem pridejo poskusi adhock spremembe plakov,petek ob 17:30 na tvoj frej vikend klic ce bi imel otroke,ker ima nujno nekaj za “sluzbo” delat…
Bivsi poznajo vse sibke tocke,vse gumbke na katere lahko pristisnejo tako kot ti za njih.
Mirne zivce pa uzivaj skupaj z otroci…
Skratka imas se cel roman pred seboj,zelim ti da uspesno prebrodis to obdobje ter da gres nato srecna naprej v novo.
V bistvu sta potrebovala eden drugega, da osvojita življenjsko lekcijo… in vse kaže, da je nista. Počasi a vztrajno izgubljam vero v ljudi… in se vedno bolj nagibam k obuditvi tistega sebe v tridesetih… volk samotar, umaknjen iz te norišnice odnosov nezrelih, vase zagledanih idiotov (ni mišljeno kot žaljivka, ampak kot izvirni pomen besede).
idesi, 29.08.2022 ob 22:17
V bistvu sta potrebovala eden drugega, da osvojita življenjsko lekcijo… in vse kaže, da je nista. Počasi a vztrajno izgubljam vero v ljudi… in se vedno bolj nagibam k obuditvi tistega sebe v tridesetih… volk samotar, umaknjen iz te norišnice odnosov nezrelih, vase zagledanih idiotov (ni mišljeno kot žaljivka, ampak kot izvirni pomen besede).
“Rugala se sova svoji senci.”
Forum je zaprt za komentiranje.