Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Loboda Sagadin Karmen Tempelj zdravljenja

Loboda Sagadin Karmen Tempelj zdravljenja

Je bil kdo pri njej? Kakšne izkušnje?

. https://tempeljzdravljenja.si/

Je bil kdo pri njej? Izkušnja?

Karmen sem našla na spletu. Njena spletna stran me je pritegnila, prav tako objave na fb. Zato sem se odločila za obisk pri njej. Izbira je bila PRAVA. Je izredno topla oseba, ki vé,kaj dela. Zna prisluhnit človeku in mu pomagat. Je pa res, da ena terapija ne dela čudežev, ampak je potrebno več obiskov. Vsaka terapija je edinstvena. Vsekakor se splača, človek začne tudi drugače razmišljati, gledati na situacije z drugega zornega kota. In kar je najvažnejše: počutje je boljše!❤️

Jaz se redno vračam k njej.

Gospa Karmen je večkrat pomagala meni in moji hčeri

zdravila naju je na daljavo

po terapiji sem se počutila umirjeno , svobodno in zadovoljno….

zelo priporočam njene tretmaje….

zraven tega sem imela privilegij spoznati gospo Karmen tudi osebno

njena pozitivna energija in empatija , ki jo izžareva je dobesedno.nalezljiva

a ne verjamete- prepričajte se osebno

Karmen je ena in edinstvena

Jaz hodim k njej in mi je top. Dosti več energije, pozitive. Zna res zelo dobro svetovati, vodit skozi celoten proces in vsaj meni osebno je vrnila toliko energije, da grem od nje vedno spočita in polna samozavesti.

Najprej sem k njej peljala sina, zaradi glavobolov, na koncu pa jaz hodim sama k njej, ker sem bila bolj potrebna osebnega zdravljenja. Pogled na svet in vse kar spada k temu – ona mi je res pomagala, da svet vidim z drugačnimi očmi, tudi glavoboli tisti hudi migrenski so izginili. Se pa lahko na njo zaneseš v vsakem primeru. Eneegija, ki pa steče skozi telo je pa neverjetna.

Priporočam.

Jaz je zelo priporočam..

Sem bila pri njej in tudi na daljavo sva že večkrat delali.

Je čudovita in krasna oseba z zelo toplo, umirjeno energijo.

Meni je pomembno, da ne “kritizira”, ne obsoja….amak te vodi pri osebni rasti in je vedno pripravljena pomagati.

Čakam, da zaprejo vse bolnišnice v državi, saj imamo Karmen!!!

Meni je pomagala se postaviti na noge po operaciji…

Delala ke na daljavo

..zelo zadovoljen.

Priporočam!

Zlo dobra oseba, obvlada svoj posel, pomaga ljudem v stiski, samo dobre izkušnje.

Za Karmen

Draga Karmen…si prijazna, pozitivna, vedno pripravljena pomagati… in še bi lahko naštevala… Po tvoji terapiji pa .. veliko sprememb opažam v svojem življenju …Škoda, da nisem  že prej prej prišla k tebi … Hvala ti iz srca!

Karmen Leskovar

Samoreklama pod različnimi vzdevki.

Jaz sem po 4 letih zaradi njenega zdravljenja zagledala + ?

Po smrti hčere mi je pomagala,da sem se postavila spet na noge!

Je res srčna in čuječa oseba.

Sem srečna,da sem se odločila prit k njej.

Naši tamali je pomagala, da je nahala lulat v posteljo!

Sem res hvaležna, da smo to presegli!

Če je že toliko reklame, kakšne vrste terapija pa je to?

Odgovor na objavo uporabnika
porkaflek, 06.10.2024 ob 18:11

Čakam, da zaprejo vse bolnišnice v državi, saj imamo Karmen!!!

Namesto lekarn in sploh vse farmacije pa gospo Herto z Biostilom. Medicinci pozor, takoj prenehajte s študijem ali svojim delom, kajti Karmen zdravi bolje kot Jezus. Koliko pa računa za te svoje čudeže. Jezus je bil menda zastonj.

Karmen je res srčna in odprta oseba,nam je pomagala,da je otrok lažje prenašal migrenske napade.

S časoma so se zmanjšali in zdaj jih že 6 mesecev nima,…držim pesti,da tako tudi ostane!

Smo pa redno hodili na terapije.

Res priporočam!

Meni je Karmen pomagala,po splavu,da sem se znova postavila na noge.

Res mi ni žal vsakega obiska pri njej.

Danes , ko je vse za mano sem srečna, da sem šla k njej,..in danes imam v rokah mojo štručko!

Vsakemu jo priporočam! Res srčna oseba!

Odgovor na objavo uporabnika
Mani-prerok ali zgolj money, 28.01.2025 ob 13:41

Namesto lekarn in sploh vse farmacije pa gospo Herto z Biostilom. Medicinci pozor, takoj prenehajte s študijem ali svojim delom, kajti Karmen zdravi bolje kot Jezus. Koliko pa računa za te svoje čudeže. Jezus je bil menda zastonj.

Ej, slovenki bedak – Slovencelj-

Će ima neka zdravilka 5 ali celo 10 njenemu delu nalionjenih mnenj, ne more biti čira-ćara,

Ker za zdravljenje ni edini način samo skalpel, ampak tudi avra, enrgijsko polje, in še in še teh stvari…

Ja, tudi meditacija, Za nekoga fentat pa črna magija.

Želim pohvaliti Karmen, jaz sem z njenimi terapijami zelo zelo zadovoljna! Spet sem našla sebe, svojo vrednost, svoje bistvo! Povečal se mi je pretok energije in z lahkoto denar priteka v moje življenje, jaz pa delam samo še to, kar si resnično želim.

P.s. pa še spoznala sem čudovitega tipa, ki me ljubi…? Končno sem srečna!

Moji hčeri je pomagala v času študija, da je bila hči bolj skoncentrirana in fokusirana na učenje. Se je lažje učila in bila bolj mirna,mi smo zelo zadovoljni.

Meni je pomagala, da sem zdaj bolj mirna, skoncentrirana in fokusirana v službi.Prav tako se zdaj znam postaviti zase in reči ne, kadar tako čutim.Meni je zelo pomagala, sem hvalezna!

Mene kolegica ploza s tem. Vsakič ko mi omeni, mi kar slabo rata.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close