Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek LJUBUSUMNOST!

LJUBUSUMNOST!

Leyla, če ti veš da on seksa naokrog z drugimi, potem nimaš problema ti z ljubosumnostjo (a nisi tako začela tukaj na forumu?), ampak tvoj frajer oz. v vajinem odnosu nekaj močno škripa. Tak da, to sploh ne sodi v to debato.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Sodi, zato ker ko sem prvič pisala, še nisem vedela za te dame. Samo za neko prijateljico. Po tistem sem pa prebrala sporočila v mobitelu, zato je zdaj drugače. Hvala da se tok ukvarjaš z mojim problemom.

...in danes zaspim, ker jutr s tabo se zbudim..

ahhh sej bo minla ljubosumnost, je pa res da vcasih treba metlo vzet pa mal po mozganih pomest

Včasih metla ni dovolj, je treba kufer. Ga odpret, zložit noter stvari, in odit. In se ne vračat.

Verjamem,da je težko se zbrat in ne bit ljubosumen.Meni nikakor ne uspe verjetno,ker imam bujno domišljijo in si predstavljam v glavi vse. Kadar gre on ven pa čeprav samo s kolegi mi že ni prav,ker sem ljubosumna že samo ob misli,da bi s kakšno se pogovarjal……..mislim,da se ženske premalo cenimo in spoštujemo zato je tako….

pozdravček in skušaj tako kot jaz vsak dan sproti si govorit ,da ne smem bit ljubosumna

Zakaj se trudit da ne bi bil ljubosumen? Mislim da nas ta občutek redkokdaj vara in če čutimo da smo ljubosumni potem nekaj že je na tem!

Ljudje varajo, tako moški kot ženske! Ne delajmo si iluzij tako pač je!

Že to da na telefonu skriva sporočila od žensk je dovolj. Ni iskren!

In zakaj bi se bilo treba pretvarjat, da to ni nič da neki prikriva, ni nič narobe???

Jaz sem se samo enkrat pretvarjala in mu verjela kakšne “prijateljice” ima, škoda da nisem pobasala tisti trenutek, ne pa da sem čakala do zadnjega in bila z njim ko me je na koncu prevaral.

Zato pa, če ste ljubosumne, morate dobro vedet zakaj je tako.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close