Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek LJUBUSUMNOST!

LJUBUSUMNOST!

to je bil odgovor markotu-!

jA, NP oz ljubosumnica. menim da te vara vsak dan ali pa vsaj zelo velikokrat.
prav neumno mi deluješ ko verjameš da ima samo tebe itd., sploh glede na to, da te je že prevaral halooo. dej mislim adijo pamet.

Leyla (in Alice). Kaj točno pa te ubija? Pa res misliš, da nimaš ti problema. Ker namreč, tebe moti, ko ti on počne iste stvari, kot jih ti počneš njemu. Aja, samo ti veš, da ne boš naredila neumnosti. Pardon! Namesto njega pa ti misliš al kaj, ali mu misli bereš? Čeprav 15 let še ni naredil nobene neumnosti, si ti še vedno prepričana, da jo hoče. Res bolje, da končaš z njim (si bo vsaj oddahnil revež), ko ti je pa tako “nezvest”. In kako misliš da bo z naslednjim? Zakaj misliš, da boš tako rešila težavo? Edino, če nameravaš ostati sama do konca. Ajd.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Marko, hvala za dobronamerne nasvete. Naj ti povem, da mu ne verjamem, ker je 17 let starejši, pa so mu mal zdej v drugi meni perutke zrasle. Ampak, to je mimo

Že hodim po svoji poti.

Če bom sama?’
Nikoli, mam svojo hči, kateri se posvečam , zato ne morem bit sama. Niti potem, ko me fizično zapusti. Moje misli so pri njej.

Če bo dec prišel al ne na mojo življenjsko pot pa me baš boli. Kot želi.

Se ne sekiram.

Pa pa
pa lepo se mej

pa srečno zvezo ti želim

...in danes zaspim, ker jutr s tabo se zbudim..

Ne razumem, praviš da ti je bil zvest 15 let, zdaj praviš da mu ne verjameš. Kaj mu ne verjameš in zakaj ne? Imaš konkretne dokaze da ti laže ali si jih samo domišljaš? Pa hvala na želji. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Na forumu Sex v mestu, pa si poročeni ženski svetovala, naj svojega moža prevara z drugim poročenim tipom.

Misel, da tvoj hodi okoli z drugo pa te ubija? Zakaj.:)

Če svetuješ varanje, potem lahko upravičeno pričakuješ tudi, da boš sama prevarana.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Zato k sem jezna, da mi je to naredu. Zato k sem besna. Šla sem stran, me pa še vedno boli. Zato taki nasveti. Morda zmedeni, priznam, sem samo človek . V nekem obdobju ljubim, v drugem besnim, v tretjem “varam”. Ko bo kriza mimo, bom dala kak pameten nasvet. Trenutno ga ne zmorem. Pa nč zamerit.

A šla si stran od moža?

Šla, pa vrnila, pa šla, pa vrnila , pa šla…. ne me vprašat. Noro. Grem pa me prosi da pridem, pa pridem, pa agonija, pa grem, pa zopet joče, da pridem,… N O R O Kdaj bom prišla iz tega dreka?????

In zakaj vedno odhajaš, to me res zanima. Kaj ti dela tako groznega?

Ne poznam odgovora. Niti na vprašanje, zakaj še vedno prihajam.

Groza.

Podobno situacijo imamo sicer v familiji (ne pri meni doma). le da tam odhaja mož; vedno, ko se skregata, se izseli, odnese svoje stvari, čez približno pol leta pa pride nazaj, ko se kao pobotata. No, nazadnje je tako počilo, da s ebosta težko še kdaj.

No, držim pesti zate.

Prihajala in odhajala boš, dokler se sama sebe ne boš naveličala, Leylla. Očitno ti to odgovarja, še bolj pa njemu, saj itak ve, da nikoli ne boš zares odšla in torej lahko počne, kar ga je volja. Nimaš ne samozavesti ne samospoštovanja, si torej manj kot nič. Odhajaš in prihajaš pa zato, ker nočeš vedeti za resnico, realnost.
lp

Zanimivo, jaz pa nisem ljubosumna niti malo. Če me ima rad bo z mano, če me bo prevaral ne bo več z mano. To sva se dogovorila na začetku veze. Zakja pa bi bila sploh ljubosumna, sem zadovoljna v svoji koži, rada imam ljudi, ne maram prepirov, to pa je prva stvar ki vodi do njih. Svetujem ti pogovor z njim, pa morda tudi kakega strokovnjaka.

Tudi jaz nisem ljubosumna. Če vidim, da se “mota” okrog katere, čakam da vidim kaj bo. Mogoče se v sebi malo obremenjujem, ampak tega ne pokažem, ker želim, da dela to kar si želi, ne pa to, kar si želim jaz. In potem ukrepam. Do sedaj še nisem bila prevarana – verjamem v to, ker opaziš spremembo pri partnerju, definitivno in tudi prevarala še nisem. Strinjam se s sanjo, nima se smisla obremenjevat s tem, če te bo prevaral, če bo šel s katero drugo…., ker če bo imel namen it, bo šel, ne glede na to, če si ti ljubosumna in noriš ali ne. In če bo šel? Pa naj gre, potem pač to ni bilo to. Živiš dalje in najdeš nekoga, ki pa tega ne bo naredil. Ogromno jih je in kot pravijo starejši ljudje: “Za vsako metlo se najde pravi štil”. Ne se obremenjevat s stvarmi, na katere ne morete vplivat. S tem, ko norite in vzganjate ljubosumnost za nič, tiščite partnerja vstran od sebe.

Kolikor je meni jasno, naj bi v vezi bila enakopravnost, enaka pravila za oba.
Če ti hodiš na kavice s kolegi moškega spola, pa ti ne teži, pol ima tudi on vso pravico it ven s kolegicami. Kaj mislite, da z nenehnim teženjem delate kaj dobrega? Ja, dream on. Samo prepire, pa nič drugega. In ne, ni res, da se vsi gonijo okrog in varajo. Če te bo tip imel željo prevarat, te bo itak prevaral in ne rabi zato it na kavo s kolegico. Daj razmišljajte malo z glavo, no. Z nenehnim teženjem dosežete samo to, da vam pol ne povedo več kam gredo in s kom, ker nočejo, da se spet kregate zaradi tega.

Sicer pa ljubezen je kot živo srebro: če ga stiskaš, ti uide, če pa ga držiš nežno, z rahlo razpetimi prsti, pa ostane.

Leylla, no kaj ti misliš o teh zadnjih treh odgovorih?

Poglej, moj opravlja poklic da ga po 6mesecev ni doma. Lahko bi znorela-dobesedno od ljubosumja.
Jaz imam tako filozofijo; če ti ne da povoda za ljubosumje nimaš bit kaj ljubosumna,živiš polno, zadovoljno življenje, ko si z njim in ko sta narazen, če ti ga da lahko samo greš-ker to ni to.
lp

Vedno izberem tistega, ki ga nobena druga ne bi…:)))))

Misliš in si sigurna,da ni skočil čez plot v pol leta in je vestno čakal pol leta nate.No,lepo,vendar hudoo takole brez sexa.Kaj meniš?

Ne hodi samo na kavice. Sexa okoli, in ne samo z eno, z štirimi. Priznam, da sem tudi jaz potem to storila , iz maščevanja. Pa to ni to. Groza in beda. Totalna. Zato tega več ne počnem . Odgovori so dobri ampak izgubijo smisel, ko ga vidim da gre. Sporočila v njegovem telefonu so bila zelo zgovorna. Pa slikce tudi. Zato grem, in vrnem se ko mi reče, da do mene nekaj čuti in da mu ni vseeno. Kokoš? Seveda sem. Pomagat pa si ne morem. Morda bom čez dve leti razmišljala drugače in se sama sebi smejala, ali jezila, zakaj sem bila taka kokoš. Sedaj ne morem. Hvala za vse nasvete, in občudujem vas da ste taki. Ampak žal smo si ljudje različni. K strokovnjaku sem že naročena, tako da križem rok ravno ne stojim. Ali si bom lahko pomagala? Ne vem. Morda ja, morda ne. Res je, nič se ne spoštujem, nič se nimam rada in sem manj kot nič. Pa vseeno. Rada sem z njim. Ker ga ljubim. Kako izrabljamo to besedo. To besedo, ki je tako veličastna.

Ma ni hudo Žan, groozno je:)
Je čas ko ti mankajo nežnosti, pa razna rajcanja dobro sej lahko za en čas sama poskrbim zase…na razne načine:) Je pa čas ko me prime da bi ***.., se dejansko nič kaj nežno dajala dol, jeba v pravem pomenu besede, takrat pa nič kaj preveč ne zaleže:) enostavno počakat da mine.
Sej mogoče se smešno sliši ampak dejansko je tako

Leyla, praviš da seksa naokoli. Kako si tako sigurna? A to iz SMS-ov “prečitaš” ali ti je sam povedal, si ga vidla, kako to veš. Samo to bi rad vedel zankrat.

Res ni treba bit zraven, da veš, da sexa okoli. Pa tud sam mi je povedal. Iz sporočil pa sem prebrala “hvalisanja” dam, ki so bile z uslugami zelo zadovoljne, pa delale načrte za naprej. Nima smisla, da ti govorim. Pač, vem da to počne. Saj ni pomembno, pomembno je, kdaj se bom sama zavedala, da sem človek in da zaslužim človeku dostojno življenje.,

saj mene bi tudi. verjetno še kje drugje fuka naokoli.
a ti ga nič ne varaš. dej mal pa se boš bolje počutila.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close