ljubusumje
Pozdravljene! Mene pa zanima, če je imela kdaj katera podobne težave kakor jaz. Zadnje čase sem postala kar preveč ljubusumna, sem pa drugače zelo samozavestna. Ljubusumje me daje skorajda povsod, na cesti, na plaži in podobno. Ima katera nasvet kako se rešit tega? (partnerju sem povedala za problemček in je rekel da nimam biti za kaj ljubusumna ker vidi samo mene). Lepo prosim za kakšen nasvet. Pa hvala!
elektra – ni treba, da je ljubosumna. veš kaj tu pomaga? skupi morta druge gledat. men je to tok zabaven “šport”. pač skupi gledata in ocenjujeta, pa pokomentirata, pa si povesta, katera je komu všeč. meni je to blazno zabavno. s tem pa še sesuješ tisto “prepovedan sadeš ej najslajši”. ti povem, da on potem brez slabe vesti in nekih čudnih misli mpočekira bejbo, sej lahko svoja opažanja deli s svojo bejbo. seveda potem punca ne sme bit užaljena. sicer pa smo itak na realnih tleh. če ma pač kera boljšo rit kot jaz itak to tu taj opazim in mogoče to mojmu povem že prej, predno on opazi :)))))
Opazovanje ali gledanje mimoidočih se tudi meni zdi zelo zanimivo in zabavno.Če sta s partnerjem oba opazovalca in pri tem ni ljubosumnosti je to super.Pogledam pa vse kar je lepega in privlačnega na dekletih.Ob pogledih se zabavam in uživam ter sam pri sebi v mislih na kratko pokomentiram.Kar je lepega je za pogledati.Prevečje buljenje v pričo partnerja ni korektno in če pretiravamo ispademo butlji.Vse do meje in dobrega okusa.
Forum je zaprt za komentiranje.