Ljubosumje
Kolikokrat si to napisala, kot da bi sebe prepričevala (racionaliziranje), da ne boš več ljubosumna, ker je ljubosumje nesmiselno…. :)))) Ne, ne bom ljubosumna, nima smisla, ne, ne bom ljubosumna, čisto brezveze, ne, nisem ljubosumna, ker je ljubosumje brezveze, ne nisem ljubosumna, ker sem to napisala ene 10x… :)))
Antilopca, bi ga imela na špagici, a? 😀 Ampak na srečo nisi ljubosumna, ker ljubosumje je brezveze, špagca pa vseeno lepo zgleda na moškem. :)))
Bravo Antilopa! Zelo lepo napisano – odgovor odrasle ženske. Se popolnoma strinjam s tabo.[/quote]
Brez heca in brez slabih misli – vidve sta obe zreli za terapevta. Kakšno zgrešeno razmišljanje. Da mora biti ženska pripravljena na prevaro? Da mora biti ženska srečnica, če je moški ne prevara?
To ni razmišljanje zrele ženske, ampak ženske, ki je bila dolgo časa podvržena psihičnemu trpinčenju in šikaniranju. To je isto, kot če bi otroku razlagali, da naj sicer poskusi živeti, ampak naj bo vnaprej pripravljen, da bo umrl za rakom, aidsom ali pa v eni od takrat aktualnih vojn. Z vajinim načinom razmišljanja prav sporočata dripcem, žigolom in prevarantom na kaj vse sta “pripravljeni”.
Še celo Matjažko se vama posmehuje, pa čeprav v eni drugi temi zase trdi, da je čustven in da razmišlja drugače, kljub bingeljnu, ki ga ima med nogami.[/quote]
Margot, to ti po sebi sklepaš? :)))))
Bravo Antilopa! Zelo lepo napisano – odgovor odrasle ženske. Se popolnoma strinjam s tabo.[/quote]
Brez heca in brez slabih misli – vidve sta obe zreli za terapevta. Kakšno zgrešeno razmišljanje. Da mora biti ženska pripravljena na prevaro? Da mora biti ženska srečnica, če je moški ne prevara?
To ni razmišljanje zrele ženske, ampak ženske, ki je bila dolgo časa podvržena psihičnemu trpinčenju in šikaniranju. To je isto, kot če bi otroku razlagali, da naj sicer poskusi živeti, ampak naj bo vnaprej pripravljen, da bo umrl za rakom, aidsom ali pa v eni od takrat aktualnih vojn. Z vajinim načinom razmišljanja prav sporočata dripcem, žigolom in prevarantom na kaj vse sta “pripravljeni”.
Še celo Matjažko se vama posmehuje, pa čeprav v eni drugi temi zase trdi, da je čustven in da razmišlja drugače, kljub bingeljnu, ki ga ima med nogami.[/quote]
In potrebovala si cel teden, da si tole spisala? Prav predvidljiva si. Glede Matjažka pa se ne boj, midva se špikava tudi zaradi naklonjenosti.
Sliši se res smešno…Vendar glede na statistiko varanja, ki pravi, da vara kar 70-75% moških, je ženska res lahko srečna, če dobi zvestega in iskrenega moškega.
Biti pripravljena na prevaro, je zato bolj sprejemanje dejanskega stanja, saj ima ženska samo 30% možnosti, da ne ostane prevarana. Žalostno, ampak resnično.
Vse je odvisno od naravnanosti in je zato možno, da v resnici z nobenim nisi povsem zadovoljen. Ker s sabo nisi zadovoljen….
Se strinjam. Seveda morata biti oba podobnih nazorov.
Mimogrede, tudi še slabšega partnerja lahko vedno najdemo. :)) Sicer pa odnos sami kreiramo, partnerja pa si tudi sami izberemo…
Mimogrede, tudi še slabšega partnerja lahko vedno najdemo. :)) Sicer pa odnos sami kreiramo, partnerja pa si tudi sami izberemo…[/quote]
Slabših je pa ogromna izbira:))). Odnos kreiramo skupaj s partnerjem.[/quote]
Jaz ga kreiram sam s svojimi sposobnostmi in ona s svojimi. To pol zgleda, kot da ga skupaj, ja. 🙂
Ah, ja… kako sem lahko pozabila na to statistiko. Ženske bi jo morale imeti ves čas pred očmi in biti hvaležne, da spadamo med tistih nekaj izjem, ki jih je doletela neverjetna sreča :))).
Jebemti. Zakaj to meni nikakor ne rata? Mogoče zato, ker se mi zdi (pa tudi statistični podatki bi pokazali precej podobno sliko), da ženske čisto nič ne zaostajamo za moškimi. :// Hmmm, kaj pa zdaj? :)))
Ah, ja… kako sem lahko pozabila na to statistiko. Ženske bi jo morale imeti ves čas pred očmi in biti hvaležne, da spadamo med tistih nekaj izjem, ki jih je doletela neverjetna sreča :))).
Jebemti. Zakaj to meni nikakor ne rata? Mogoče zato, ker se mi zdi (pa tudi statistični podatki bi pokazali precej podobno sliko), da ženske čisto nič ne zaostajamo za moškimi. :// Hmmm, kaj pa zdaj? :)))[/quote]Potem smo pa moški in ženske, ki pripadamo manjšemu procentualnemu delu statistike veseli, da se najdemo in nimamo težav……. z ljubosumjem:)
In s kom misliš, da vara tistih tvojih 70-75% moških? Z moškimi?
Statistika je pač tako, da moški izpade večji car, če bo rekel, da jih je še par spotoma snel, ženska bo pa tiho, da ne izpade k****.
Glede tega, biti pripravljen na prevaro, po moje, nisi nikol na kaj takega pripravljen, ampak zakaj se že v naprej sekirat in zganjat paniko?
Itak da ne sme. Saj nima kaj priznat. Po tej teoriji so itak za vse krivi moški, potemtakem jo je oni silil, da se nanj nataknila…[/quote]
Ahhh, vi niste razumeli, ona si je takrat zaželela trojčka, sam dedcu ne nese tisti moment. Namesto, da jo obtožuje, bi se raje ponudil, da se ji pridruži.[/quote]
Ajaaaaaa 🙂 mater dolg traja da mi pride 🙂
To je enako, kot če poslušaš ljudi, ki so podvrženi mobingu. Jih vprašaš Kako je bilo v službi? pa ti odgovori Super! Danes me ni nihče zaje.baval. ??? Ti ljudje so tako napsihirani, da oni že to, da jih ni nihče zaje.baval dojemajo kot neke vrste nagrado. Pa ne mi zdaj spet s kakšnimi procenti služb in da jih ni pa to…
In potrebovala si cel teden, da si tole spisala? Prav predvidljiva si. Glede Matjažka pa se ne boj, midva se špikava tudi zaradi naklonjenosti.[/quote]
Prepuščaš me Margot brez krvi ?? :((( , ampak saj ljubosumje je res brezveze… 😀
In ko so se moški odločili, da je čas še za njihovo emancipacijo, je nastal tale komad.
To ni razmišljanje zrele ženske, ampak ženske, ki je bila dolgo časa podvržena psihičnemu trpinčenju in šikaniranju. To je isto, kot če bi otroku razlagali, da naj sicer poskusi živeti, ampak naj bo vnaprej pripravljen, da bo umrl za rakom, aidsom ali pa v eni od takrat aktualnih vojn. Z vajinim načinom razmišljanja prav sporočata dripcem, žigolom in prevarantom na kaj vse sta “pripravljeni”.[/quote]
Da bodo nekateri posameniki dojeli, s čim vse si delajo škodo s takimi “pripravljenostmi”, bo preteklo kar nekaj vode.
Forum je zaprt za komentiranje.