Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ljubljanske Mlekarne – diskont LJ

Ljubljanske Mlekarne – diskont LJ

Ena tema je odprta, vendar iz leta 2012, zato bi prosila za bolj sodobne info..
Torej, tisti ki hodite tja, ali so res te čokoladice po 10centov, sladoledi..
Kako se kej razlikujejo akcije glede na teden, glede na to da ni nobenega letaka?
Katere stvari so najbolj znižane?
Da vidim če se mi splača rinit tja:)
Hvala!

ja, res so nizke cene, ampak samo tisto, kar je v akciji ali nekaj dni pred rokom, tudi samo 0,10€ za komad. da bi iz mb hodil v lj samo zaradi tega nakupa, se pa ne splača 🙂

__________________________________________________ °°° Stay Hungry, Stay Foolish °°° [url]https://www.youtube.com/watch?v=JJ9IX4zgyLs [/url] ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Bila dvakrat, razen nekaj jogurtov se mi nič drugega ni zdelo tako ugodno. Mogoče sem ravno naletela tako, kolegica prisega na njihov diskont, meni se pa ne ljubi vsak drug dan tja gledat, če bom na kaj ugodnega naletela.

aja še izdelki … recimo kislo mleko v lončkih je velikokrat 0,10€ na komad, pa razni 0,5l jogurti so po okrog 0,30€ … mislim da imajo trenutno kisle smetane 0,5l po 0,25€
mogoče jih pokliči, pa ti povedo, kaj je trenutno res ugodno, pa se potem odloči za obisk.

__________________________________________________ °°° Stay Hungry, Stay Foolish °°° [url]https://www.youtube.com/watch?v=JJ9IX4zgyLs [/url] ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

3 škatle jošt sirčkov za mazanje so 2.3e (vse skupaj).
Liter alpskega mleka z okusom lešnika je 0.4e.
Škatla 8 ježek sladoledov cca 4e.

Vakuumsko pakiran sir jošt je 6,70 eur za kg. Poceni so tudi vakuumsko pakirani gaudar, samostanski sir, edamec in dimljeni jošt. Ementaler je okrog 12 eur za kg. Vse sire seveda dobiš lahko tudi v kosu. Meni je to glavni prihranek, kupim ene 2 kg sira, ostalo pač kupim ker sem ravno tam. Še vseeno so posamezni izdelki 10, 20 centov ceneje kot so redne trgovinske cene.
Ena zgoraj je napisala tudi za trikot jošt sir, pakiran po 3 skupaj.
Alpsko mleko imajo po 0,89 eur za liter.
Včasih se je splačalo kupiti tudi 3l banjice, cena je bila 7 eur, ampak jih nisem kupila že več kot leto, tako da ne garantiram več za ceno.
Sladoled je sicer kar drag, imajo pa vedno kakšno vrsto na akciji. Konec avgusta so imeli npr. piran v prozorni embalaži za 2 eur, ostale sladolede imajo večkrat v akciji trgovci kot mlekarne.

Običajno imajo na akciji vsaj kakšno vrsto jogurta. Ostalo pa kakor je sreča. Zelo velikokrat imajo na akciji tudi kakšne smutije. Prejšnji teden so imeli sladoled maša in medved za manj kot eur za litrsko banjico. Pravzaprav so imeli prejšnji teden zelo veliko znižanih izdelkov, tudi nekakšne kinder pinguin rezine – mogoče se ti splača iti ta teden pogledat, če je še kaj ostalo.
Prodajajo pa tudi izdelke president – maslo, ementaler, smetana v piksni (pa še kaj, ne kupujem). 0,5 l piksna smetane stane nekaj čez 3 eur, medtem ko piksna 0,25l od mlekarn stane čez 2 eur. Je pa meni ljiubljanska boljša, ker ni tako sladkana.
Občasno imajo tudi kakšne izdelke od dukata, predvsem (tekoče) jogurte. Cen ne vem, jih ne kupujem.
Prodajajo pa tudi salame Kras, pa testenine, pa izdelke od Ete, pa od Žita, pa nekaj sokov fructal – ampak to so bolj kot ne redne cene. Oz. včasih se splača kupit, ker jih dražijo kasneje kot v trgovinah.
Imajo tudi zmrznjeno zelenjavo, cen ne vem, ker nikoli ne kupim.

Predvsem v leclercu imajo ob akcijah ugodnejše cene izdelkov kot so v diskontu. Ostali trgovci pa niti ne.
Pazi edino, da ne greš na dan, ko imajo popust upokojenci – to je 2x mesečno – mogoče je razpored tudi na spletni strani. Takrat je kar gneča, sploh v dopoldanskem času.

jogurtova smetana 180 g 0.10 centov
kremna smetana 300 g 0.29 centov
sir za žar z drobnjakom 1 kg 3 evre
sladoled 900 ml 0.70 centov

Mogoče res ne sodim med tiste, ki podpirajo domače, a v vsakem Sparu dobim 6 lučk po 1,69.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close