Ljubljančanka
7 mesecev imam razmerje z šestnajst let mlajšim moškim, sama jih imam 42 in biološka ura se mi izteka. Nevem če je pametno a ko sem ga spoznala se mi je vzbudila želja po naraščaju. On že ima dva otroka in živi skupaj z njegovo partnerico, pripravljen mi je narediti otroka in tudi delal je že na tem. On tega ne ve, a vedno sem drugi dan vzela tabletko ker še nisem bila prepričana. Zdaj sem in tablet ne mislim več it iskat in to sem mu tudi povedala. Delava v istem podjetju. Pred mesecem mi je prinesel več škatlic ovulacijskih testov. Včeraj sem naredila test in je prvi po treh škatlicah pokazal na prihajajočo ovulacijo in vem če ga kličem bova ostala v pisarni do večera. Ker sem redna bralka foruma in vedno pomagam drugim pri vprašanjih, želim da pomagate sedaj vi meni in da izglasujete mojo odločitev tokrat vi. do 14:30.
Uhhh….. najbolj,da ti naredi otroka …. in seveda prevzameš materinstvo nad obema………… Sm dobr bi blo,da se bi kdo našel, ki bi še nad tvojo pametjo mal kontrole imel. Pa ajde vsake tolk časa se oglas…., da ti povemo kakšno temo maš v glavi….sicerr pa ….. materinski nagon ni nič slabega pri ženskah….. zato ga izkoristi in bodi mati svojemu ljubimcu…….
Forum je zaprt za komentiranje.