Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ljubljančanka

Ljubljančanka

7 mesecev imam razmerje z šestnajst let mlajšim moškim, sama jih imam 42 in biološka ura se mi izteka. Nevem če je pametno a ko sem ga spoznala se mi je vzbudila želja po naraščaju. On že ima dva otroka in živi skupaj z njegovo partnerico, pripravljen mi je narediti otroka in tudi delal je že na tem. On tega ne ve, a vedno sem drugi dan vzela tabletko ker še nisem bila prepričana. Zdaj sem in tablet ne mislim več it iskat in to sem mu tudi povedala. Delava v istem podjetju. Pred mesecem mi je prinesel več škatlic ovulacijskih testov. Včeraj sem naredila test in je prvi po treh škatlicah pokazal na prihajajočo ovulacijo in vem če ga kličem bova ostala v pisarni do večera. Ker sem redna bralka foruma in vedno pomagam drugim pri vprašanjih, želim da pomagate sedaj vi meni in da izglasujete mojo odločitev tokrat vi. do 14:30.

Sorry – ampak ne prevzemam odgovornosti za tako odločitev; to je tvoja odgovornost.

Če pa me vprašaš, kaj bi jaz – mislim da se ne bi že v izhodišču odločil za enostarševsko verzijo družine, pač pa bi raje iskal komplet.

pozabila si dodati, da je v bistvu peder in se bo ločil in potem vzgajal otroke od žene in od tebe z novim partnerjem.

Draga moja, tukaj pa lahko svetuješ samo sama sebi.

Meni deluješ veliiiiko mlajša.

Jaz mislim, da je to naravnost odlično! Se mi zdi, da boš odlična mama in bi bilo res škoda, da ne bi postala roditeljica prekrasnega sončka.

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

Za starševstvo naj se odločijo zreli ljudje, ki imajo pošlihtan v glavi.

Aja, škoda ker ti tiktaka ura…tvoj čas je potekel…morda v drugem lajfu.

Ura bo 14:30. Prosim te, da greš takoj na kliniko in naj ti pod urgentno naredijo sterilizacijo!!! Pa še MR glave ti naj naredijo, tudi urgentno!

Zakaj pa take škodoželjne izjave? Ženska je stara in bi ga rada fasala, nimaš kaj….

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

Po sterilizaciji naj ga faše petkrat ali večkrat dnevno, čist njena stvar… Ampak za otroka se na tak način odločat k da bi igrala tombolo… Pa se pol usajajo prot DZ. A pred takimi pa ni treba zaščitit otrok, pa sta po njenem pisanju čist hetero?

se ti zdi, da je tema odraz realnega stanja? Provokacija za naivne mone….

Jst želim srečo še nerojenemu otroku, ga želim zaščitit, obvarovat…zato pravim, da naj vsak premisli, če je zrel in odgovoren za starševstvo:).

WTF? Ženske pri 42 nismo tako neumne, smo že vse zrihtale (v glavi, srcu, med nogami in doma).

Uhhh….. najbolj,da ti naredi otroka …. in seveda prevzameš materinstvo nad obema………… Sm dobr bi blo,da se bi kdo našel, ki bi še nad tvojo pametjo mal kontrole imel. Pa ajde vsake tolk časa se oglas…., da ti povemo kakšno temo maš v glavi….sicerr pa ….. materinski nagon ni nič slabega pri ženskah….. zato ga izkoristi in bodi mati svojemu ljubimcu…….

Kot je ena nekoč rekla – ti nimaš vseh pečk v lubenici prav naštelanih. Kako pa bo tak mlad fant lahko seksal s tako staro babo? Gnus. In ubogi otrok, ki bo imel tako starko za mamo.

Tele odgovore od Roka-1 pa edno rada preberem, ker so polni razuma.

se ti zdi, da je tema odraz realnega stanja? Provokacija za naivne mone….[/quote]
Daj no, ves da 3/4 mon ni toliko inteligentnih, da bi prepoznalo vic

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close