Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ljubljančani, vi nimate niti enega pametnega frizerja

Ljubljančani, vi nimate niti enega pametnega frizerja

Včeraj sem mogu it v Ljubljano uredit ene nujne zadeve, in ker sem imel avto na servisu sem pač sm prišel z Busom in ko sem končal z obveznostmi grem še v BTC nekaj iskat ker pač in potem sem še imel 1 uro in pol da počakam na bus, zato sem gledu če se lahka grem kam ostrižit in kaj je blo, h kateremu koli frizerju sem pršu mi je rekel naj pridem čez 1 uro pa je imel prazen salon. Nevem kako se domačini strižete ampak zame je to katastrofa

Se ne. Tist čop mi že nekdo doma skrajša.

Zame je frizer ena taka dejavnost- to si, ker pač morš neki bit. Nepomembno za življenje.

K frizerju se vedno naročim. Tako ne izgubljam časa s čakanjem.

Ne vsi so še vedno organski. Je treba tehnologijo še izboljšati, da bojo pametni frzerji popolnoma operativni.

Kdaj so pa frizerji še sloveli za pametne?

Če izgledaš tako kot pišeš, te morda samo ni hotel na frizerskem stolu.

Mogoče smrdiš pa te niso hoteli se dotikat.

Čez par minut je imel naročeno redno stranko, ki mu redno € prinaša in jo frizer ceni bolj kot take padalce kot si ti.

Odgovor na objavo uporabnika
Naročena stranka, 31.07.2021 ob 13:05

Čez par minut je imel naročeno redno stranko, ki mu redno € prinaša in jo frizer ceni bolj kot take padalce kot si ti.

ti rečeš *par minut*, če bi mel naročeno stranko bi verjetno bla že tam.

Odgovor na objavo uporabnika
zfgjc, 31.07.2021 ob 13:52

ti rečeš *par minut*, če bi mel naročeno stranko bi verjetno bla že tam.

Ni res. Eni pridemo točno na uro in ne postopamo prej po salonih in čakalnicah.

Tudi če je druga stranka naročena čez 15min je še vedno upravičeno zavrnil avtorja.

Za samo striženje moškega, potrebuje minimalno 10-20min, sledi račun, pospravljanje in razkuževanje. In si hitro na 30min ali več. Kar pomeni slaba volja naročene stranke. Eni znajo ceniti redne stranke.

Prav mogoče je tudi, da je imel frizer vmes še malico.

Dandanašnji je izbira frizerja skoraj tako, če ne celo resnejša od izbire zdravnika. Dobri frizerji in frizerke so iskani in imajo redno NAROČENE stranke. Le te pa jih obiskujejo REDNO in nimajo namena čakati v vrsti, če so naročene na dogovorjen termin. Enkrat že počakaš, drugič tudi, kaj več pa že ne, saj je konkurenca vseeno precej velika, pa tudi cene niso ravno nizke (poglej recimo spletne cenike nekaterih najbolj znanih npr. MIČa, STEVOta, itd.).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close