Ljubljančani pomoč – Stegne 21-kateri del Ljubljane je to?
Google Maps najde vse.
Torej, nahaja se v Dravljah, za gorenjsko progo, natančneje, ob cesti, ki je vzporedna s progo, vendar ne tik ob progi pač pa par metrov vzhodneje.
Če greš z vlakom, izstopiš na postajališču Ljubljana Stegne v neposredni bližini. Z mestnim busom je najbližje št. 8, ki ustavlja zraven omenjenega postajališča, greš čez podhod pod progo in to je to. Z drugimi busi greš dol na Celovški pri Mercatorju, se sprehodiš čez parkirišče do omenejenega podhoda. Če se z avtom pripelješ iz gorenjske smeri, zaviješ s Celovške pri semaforju pri Mercatorju, voziš naravnost, dokler gre, tudi čez progo, potem pa desno. Če greš iz centra, zaviješ že na Litostrojsko, takoj čez progo v nekem bolj kavbojskem križišču zaviješ levo na Korotansko, takoj, ko si čez obvoznico, greš desno in čez par metrov levo. Parkiranje pa se mi zdi, da je tam bolj švoh, vse je zarampano, več sreče bo na drugi strani proge, če ne vpadeš ravno ob največjem navalu na Mercator in ostalo.
Ampak iskreno upam, da ne greš v Iskro na kakšen razgovor za službo, ker je to prav zares največji možen gnoj od firme. Šešok si je zastavil, da mu bodo tajkunske kredite odplačali kar zaposleni, zato vse izključno s top inženirji, kolikor mu še niso popihali na boljše, drži nekje blizu minimalca, svoje čase jim je mastno zaračunaval celo parkiranje na firminem parkirišču.
Tudi sam se pridružujem željam, da ti uspe najti kakšno boljšo službo od tega.
Hvala na dobrih željah. Nobenega kandidata niso izbrali. In v bistvu, sem vesela, da me niso, ker o tem podjetju nisem slišala še niti ene lepe besede. Sem rekla kar konkretno cifro glede plače, ki jo pričakujem in je mogoče tudi to razlog, da so me odpikali. Pa naj so me… sem si kar oddahnila.
Ko sem videla intervju z Dušanom Šešokom enkrat na TV-ju, mi je postalo slabo. Kakšen človek zaračuna svojim zaposlenim parkirnino za parkiranje pred podjetjem, medtem ko parkirajo svoje avtomobile, ker pridejo delat na delovna mesta? Kakšen človek izjavi, da bi delavci morali imeti 300 e neto plače?
V glavnem, razpis bodo ponovili, ker mislijo, da bodo dobili boljšega kandidata. Pa ga ne bodo…sem prepričana, da ne. Ker noben normalen si ne želi delat v tem podjetju. TIsti, ki pa so tam že zaposleni, pa vsi iščejo nove zaposlitve oz. sami dajejo odpovedi, ker ne zdržijo pritiskov.
Stegne so v Dravljah???
Aha.
To je isto kot bi rekel, da so Dravlje v Kosezah ali Bežigrad v Šiški.
[/quote]
Kaj te moti? Kaj sem narobe napisala? Ne razumem, prosim, da mi razložiš nad čim se zgražaš.
Stegne 21 spadajo pod Dravlje in pod nič drugega: https://www.google.si/maps/place/Dravlje,+1000/@46.076472,14.434771,14z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x477acd6bed2d3203:0xd516ef36982ec89c!8m2!3d46.0754519!4d14.4507706
vse je res kar ste napisali, se danes placujejo parkin po 30e na mesec, kar je na leto 360e, vsaj 2x na mesec poklice Zala ŠeŠok radarje ali policijo,zeli istrzit parking,ki je 3/4 prazen
kar se place tice, dela se pod minimalcem 620e bruto + drzavni dodatek
tam so sam se penzioni paketi na pogodbe ker noben ne zeli delati pod mobingov…. mobingi so od strani vodjeodelka in vodja proizvodnje, ki ni nobeno vodsrvo, trpajo se po WC (sej veste na kaj ciljam)
uglavnem STAN OD ŠEŠKOV, sramota za naso drzabo, tajkuni ne sedijo v dobu ampak, kradejo naso drzavo
Stegne so severovzhodni del DRAVELJ. Ime so dobile po vodenju živine Draveljskih kmetov na pašo, kasneje opustili pašnjo in začeli obdelovati. V pomoč je tudi lahko pogled območje prvotne KATASTERSKE OBČINE DRAVLJE. Naj omenim Železniško postajo DRAVLJE, vojašnico Dravlje in nazadnje Petrolovo skladišče v STENAH Novi čas spreminja katastrsko mejo v Šiško in Koseze izbrisati hočejo žal zgodovino prve vasi na Gorenjskem. ALEJA, ŠOLA VALENTINA VODNIKA ZG, ŠIŠKA, TRŽNICA KOSEZE, DOM STAREJŠIH ŠIŠKA, MERCATOR ŠIŠKA, Del Dravelj ZLATEK pod Podutik, PLINARNA pod Koseze itn. Draveljci smo v manjšini pred Draveljčani.
LP Draveljc Jože Kopač
Forum je zaprt za komentiranje.