Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ljubljančani in uglajenost

Ljubljančani in uglajenost

še najboljš bo, da se svojga kupa gnoja držiš in tam kikirikaš, tam edino prideš do izraza[/quote]

Jaz sem emstna srajca, ne vaška kot ti.

Ni res, od kod take ideje. Čefurjev pa žabarjev pa ne maram, to je res. Niste pa vi cel svet, kva kva kva…:)))

Zdaj mi je pa vse jasno:
Veš, da s takimi posti tu gor delaš sramoto vsem nam Štajrcem?
Ni čudno, da se vedno znajdeš med samimi čudnimi marostarji, žabarji. Čudni ljudje gredo pač skupaj.
Pa še to: jaz sem ponosna, da sem vaška srajca. In očitno smo na vasi veliko bolj vzgojeni in tolerantni tako, do Ljubljančanov kot do Mariborčanov.
Dejstvo je, da so čudni in ok LJubljančani, isto pa velja tudi za Mariborčane oz. druge Štajerce: in en Jaka nam tule gor sramoto dela.

še najboljš bo, da se svojga kupa gnoja držiš in tam kikirikaš, tam edino prideš do izraza[/quote]

Jaz sem emstna srajca, ne vaška kot ti.[/quote]

Zdej se branite tk da mi tu o nekih napetostih iz mode telembate. Prasci eni grdi žabarski!!!!!!!!

jaz pa ne razumem vseh meščanov, da se vozijo z avti na naše vaške travnike parkirati ☻
odpadanje rje s pleha ni hektarski donos ☻
je pa res, da radi jedo, kar na našem in naših krav dreku zraste ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close