Najdi forum

Ljubljana

Pozdravljeni!
Zanima me, kam ste oz. kam hodite ob lepih vikendih na kakšen romantičen sprehodek ali na kakšen bolj osamljen prostorček v bližino Ljubljane?

Mi na Orle, pa na Katarino, pa na Pečarja. Ni glih romantično, k mulčki zraven dirkajo

Star maln, Jezero, Katarina, Pekel, Planina, Orle, Iški Vintgar, cel kup drugih krajev…

Čisto odvisno, kaj bi rada

lp

bv

Pozabil sem na vzhod – dolina Besnice, Lipoglav, lepo je od Moravč proti Izlakam, Slivnica, Izvir Krke, Javor,

sever Kamniška Bistrica, Sora pri Medvodah,

itd…

lp

bv

Če je bolj malo časa v Tivoli ali na grad, drugače pa Rakitna, Ljubljansko barje, Bistra, Pekel, kot že rečeno Iški vintgar – primerno tudi za piknik,…

Hmm no ja, sama sem mislila bolj take res čim bližje kraje, kot so Tivoli, Grad, Barje, Podpeč, Rakitna, Zbilje, da si res takoj tam in imaš potem več časa za sprehod in uživanje .. Pozna še kdo kakšen kraj podoben tem?

Mogoče še Brdo pri Kranju – park je velik in veliko ljudi ga ne pozna, ker mislijo, da ni odprt za javnost – vstopnina je sicer 500 SIT, ne smeš pa priti kadar imajo kakšne slovesnosti. Park je pa zanimiv, v njem sta dva jezera, lahko si ogledaš grad ( od zunaj seveda), manjši in večji hipodrom, restavracija,…iz Ljubljane se pride v približno 20 minutah, lp

Zelo blizu Ljubljane so tudi nekatere zanimive destinacije v okolici Iga, npr. ribniki v Dragi (naravni park),urejena sprehajalna pot do cerkvice na Kureščku (kjer naj bi se prikazovala gospa…). Barje pa je itak prepredeno s sprehajalnimi potkami zelo primernimi za kolesarjenje, pa še bi se našlo…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close