Ljubljana – srečanje
Seba sklepaš nekaj iz konteksta in dodajaš… Govoriš o fotkah? Kakšnih?[/quote]
Ja to pa ne vem rnapisala je da ti je pokazala določene stvari in da jo boli k. če pride v javnost. Ne vem kaj drugega bi še lahko prišlo v javnost kot fotke? Morda avion, fotokopirni stroj? :)[/quote]
No naj te potolažim… nisva šla v take detalje 🙂
Govorila sva pač o stvareh ki niso za semkaj sigurno pa ne samo o veganskih torticah.
Ampak kar sva govorila sva pač govorila. To je najina stvar in naj tako ostane. PIKA AMEN PIKA
Sem že povedala, da si bom doma rane lizala, zdaj jih imam še več, po vseh teh natolcevanjih in ugibanjih :-)[/quote]Ma te povabim na sokec :)[/quote]Mislim, da bo rabila bolničarja…. al pa vsaj veterinarja :), od sokca bo dobila še prebavne težave, ne ji to vlivat k pol bo pa res problem….. :))))
Najprej pa rabi strokovno oceno, da se postavi prava diagnoza!
PNP zdrži še mal…do sobote :))))
Ma te povabim na sokec :)[/quote]
A tak, na deljavo, glede na to, da za soboto nimaš hall pass?[/quote]
🙂 Ne razumem, al vi nimate za december nič planiranih stvari? No jaz jih imam že od oktobra naprej in zarad tegale mitinga ki se ga spomnimo tik pred zdajci, ne bom odpovedal ….
Sem rekel da lahko v petek, vso noč če hočeš.. služba se tako dolgo ne more zavlečt ane?
Pijeva sokec seveda 🙂
jaz ne zmorem vso noč v petek In v soboto :-)[/quote]
A daj no daj… ko boš omagala boš pač šla… ležat :)[/quote]Ko bo omagala bo rabila kavalirja, da jo bo dal ležat…..;)
Jooooj, ženska diskretno prosi za “pomoč”, on bi jo pa samo poslal nekam….. mislim…. kam smo prišli! :)))
A daj no daj… ko boš omagala boš pač šla… ležat :)[/quote]Ko bo omagala bo rabila kavalirja, da jo bo dal ležat…..;)
Jooooj, ženska diskretno prosi za “pomoč”, on bi jo pa samo poslal nekam….. mislim…. kam smo prišli! :)))[/quote]
Ja, to je pa enTip … na njega se res ne moreš zanesti 🙂 Poleg tega bi me še lačno kar odslovil hihi
Jooooj, ženska diskretno prosi za “pomoč”, on bi jo pa samo poslal nekam….. mislim…. kam smo prišli! :)))[/quote]
haloooo sem rekel da bi povabil še ostale, bi se pa ja našel “on” kavalir 🙂
Ko bo omagala bo rabila kavalirja, da jo bo dal ležat…..;)
Ja, to je pa enTip … na njega se res ne moreš zanesti 🙂 Poleg tega bi me še lačno kar odslovil hihi[/quote]
Koji vam je vrag danes? Aja petek je 🙂
Sem rekel da dam za dve rundi, kaj zdaj naj dam še za večerjo? Vsem Monovcem? Se hecaš? Kvečjemu na horsa lahko gremo
ups upam da je tam kaj veganskega tudi? 🙂
Ko bo omagala bo rabila kavalirja, da jo bo dal ležat…..;)
haloooo sem rekel da bi povabil še ostale, bi se pa ja našel “on” kavalir :)[/quote]
kaj se zdaj na druge zgovarjaš … jaz, pa ti, pa večerja .-)
Forum je zaprt za komentiranje.